Sorin Oprescu: Fie ca viziunea USL sa devina realitate (Video)

Sambata, 11 Iunie 2011, ora 12:18
1756 citiri
Sorin Oprescu: Fie ca viziunea USL sa devina realitate (Video)

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata la intalnirea alesilor locali ai Uniunii Sociale Liberale, unde le-a transmis ca este alaturi de ei in toate demersurile intreprinse cu cinste si buna credinta. Oprescu le-a urat ca viziunea USL sa devina realitate.

"Sunt langa dvs in orice demers pozitiv pe care-l veti intreprinde cu cinste si buna credinta, pe care eu v-o cunosc de multi ani de zile. Fie ca viziunea USL, care astazi va fi prezentata aici, sa devina realitate. Mobilizati-va si n-o sa regretam cu totii!", a declart Oprescu, in fata alesilor locali ai PSD, PNL si PC.

Primarul Capitalei a punctat ca intalnirea are loc intr-un moment "complicat", cand romanilor le este foarte "greu" si a laudat alesii locali cu experienta in administratie.

"Barbatii de stat prezenti aici, in forte politice distincte, au stiut sa aleaga din foc scanteia si nu cenusa. Respect, domnilor! La urma urmei, ei sunt cei care impreuna cu dvs, avand viziuni clare si coerente, cu forta si incredere, creeaza o speranta reala pentru mai binele populatiei acestei tari", a declarat Oprescu.

Alesii locali ai USL s-au reunit sambata, la Sala Palatului, pentru prezentarea viziunii Uniunii cu privire la administratia publica si dezvoltarea regionala.

La intrunire sunt prezente, din partea sindicatelor, CNSRL fratia, CSDR, CNS Meridian, BNS, Cartel Alfa, dar si Remus Cernea si Claudiu Craciun de la Miscarea Verzilor.

Discutiile despre reorganizarea administrativa au loc in contextul in care Traian Basescu a invitat la consultari, pe 21 iunie, partidele parlamentare, unul dintre subiecte fiind chiar reimpartirea teritoriala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Sorin Oprescu, #Oprescu USL, #Oprescu viziunea USL , #stiri Sorin Oprescu