Dosarul Vintu Recursul se judeca miercuri (Video)

Miercuri, 15 Septembrie 2010, ora 07:53
1774 citiri
Dosarul Vintu Recursul se judeca miercuri (Video)

Recursul depus de avocatii lui Sorin Ovidiu Vintu in cazul deciziei de arestare preventiva se judeca miercuri, 15 septembrie, in sedinta publica.

Eliberarea lui Vintu va fi judecata de un complet de judecata din care face parte si Viorica Costiniu, sotia lui Florin Costiniu.

Completul de judecata care se va ocupa de eliberarea sau arestarea lui Vintu a fost ales in mod aleatoriu de calculator.

Luni a fost data publicitatii si motivarea deciziei de arestare preventiva luata de instanta Tribunalului Bucuresti in urma cu trei zile.

Vintu - un pericol pentru ordinea publica: Vezi motivarea arestarii lui SOV

Sorin Ovidiu Vintu, Octavian Turcan si Alex Stoian au fost arestati preventiv pe 10 septembrie sub acuzatia de favorizarea infractorului.

Vintu, arestat - Vezi evolutia cazului pe intreg parcursul zilei

Condamnat la 15 ani de detentie pentru infractiuni economice in cazul FNI, Nicolae Popa a parasit tara si s-a stabilit in Indonezia. Conform informatiilor aparute in presa, procurorii afirma ca exista probe care dovedesc faptul ca Nicolae Popa a fost sprijinit financiar de Vintu, prin interpusi, pentru a se sustrage pedepsei primite in Romania.

#Sorin Ovidiu Vintu arestat, #Sorin Ovidiu Vintu parchet, #Sorin Ovidiu Vintu recurs , #arestat
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
...HAI ...LIBERARE! AFARA DIN DETENTIE,....CU M.AFIOTUL NR 1 AL ROMANIEI,CEL CARE A ANI SI ANI, PRIN BRATUL INARAMAT AL COMUNISTILOR-RTV ,A DEZBINAT IREMEDIABIL PE ROMANI,SI A ADANCIT CRIZA MORALA,MATERIALA SI POLITICA DIN ROMANIA!