Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vintu arestat din nou: I-am pregatit si eu o surpriza lui Basescu, o sa vedeti luni! (Video)

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 14:59
9670 citiri
Vintu arestat din nou: I-am pregatit si eu o surpriza lui Basescu, o sa vedeti luni! (Video)
Foto: B1TV

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, vineri, ca arestarea sa este orchestrata de presedintele Traian Basescu si ca i-a pregatit si el acestuia o surpriza, care va fi dezvaluita luni.

"Este o inscenare creata in laboratoarele Cotroceniului. Cand am ajuns dimineata la Tribunal, mandatele de arestare erau deja pregatite. Acest pusti, Ghita, este o unealta a serviciilor de informatii ale lui Basescu. Luni i-am pregatit si eu o surpriza domnului Traian Basescu, surpriza la care veti asista cu totii. Va doresc un weekend placut!", a declarat Vintu.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis, vineri, recursul formulat de procurori in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar sunt acuzati de santaj la adresa managerului Realitatea TV, Sebastian Ghita, hotarand ca cei doi vor fi cercetari in stare de arest.

Sorin Ovidiu Vintu va fi arestat din nou (Video)

Decizia Tribunalului Bucuresti este definitiva, iar cei doi vor fi incarcerati pentru 29 de zile la Directia Cercetari Penale.

Vintu, "perete in perete" cu Nicolae Popa

Tot in arestul de la Directia de Cercetari Penale se afla incarcerat din 22 aprilie si Nicolae Popa, fostul manager al Gelsor, din ziua in care a fost extradat din Indonezia, dupa mai bine de zece ani de la prabusirea FNI, pentru care a primit 15 ani de inchisoare.

Popa va mai ramane o perioada de timp la Directia Cercetari Penale, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Totusi, cei doi nu se vor intalni si vor fi in camere de detinere separate, conform unor proceduri bine stabilite, pentru ca persoanele care ar avea legaturi infractionale nu pot avea contact una cu cealalta in arest, a precizat Sarca.

Vintu a fost arestat preventiv vineri in dosarul deschis ca urmare a conflictului cu Sebastian Ghita, dar el este acuzat si intr-un alt dosar, pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, dosar in care a fost arestat in toamna trecuta si in care urmeaza in cateva saptamani noi audieri.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vintu arestat, #Vintu surpriza Basescu, #Vintu arestare Basescu, #Vintu Ghita proces , #arestat
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Exista vreun penal arestat care nu sustine ca e pe motive politice si el este nevinovat?