Vintu asteapta la tribunal verdictul judecatorilor - ordonanta de retinere a expirat

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 21:25
1542 citiri
Vintu asteapta la tribunal verdictul judecatorilor - ordonanta de retinere a expirat
Foto: Arhiva

Sorin Ovidiu Vintu afla daca va fi arestat pentru 29 de zile sau eliberat, joi seara, la judecatoria Sectorului 5. Ordonanta de retinere emisa pe numele sau de procurori a expirat, dupa 24 de ore, la 19:40, insa Vintu a dorit sa ramana la judecatorie, pentru a astepta verdictul, desi era liber sa plece.

Sorin Ovidiu Vintu se afla la judecatoria Sectorului 5 cand ordonanta de retinere a expirat, insa nu a plecat, ci a decis sa astepte hotararea judecatorilor, anunta Realitatea Tv.

In cadrul sedintei de judecata, pledoariile avocatilor au durat mult, dar si cea a procurorului, care sustine ca afaceristul este un pericol public. Cel mai probabil o decizie va fi luata la miezul noptii.

Inregistrarea care l-a bagat pe Vintu in arest: Am impuscat sute de racketi (Audio)

Vintu a fost retinut, miercuri seara, de procurorii Parchetului General, care au emis o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, pe numele sau. Vintu este acuzat de santaj si actiuni de amenintare la adresa lui Sebastian Ghita.

La baza retinerii omului de afaceri Vintu ar fi stat un flagrant.

Un flagrant ar fi stat la baza retinerii lui Sorin Ovidiu Vintu

Ion Ilie, reprezentantul lui Sorin Ovidiu Vintu in Consiliul de Administratie al Realitatea Media S.A., ar fi fost prins in flagrant, miercuri, la ora 17:00, in timp ce lua 150.000 de euro de la Alexandru Iacobescu, reprezentantul Asesoft in C.A. al Realitatea Media S.A, in urma unui santaj, au declarat surse judiciare, pentru Realitatea.net.

Flagrantul a fost realizat de Parchetul Inaltei Curti si a stat la baza retinerii omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si a lui Ion Ilie.

In acelasi dosar a fost retinut si Ion Ilie Cezar, un reprezentat al omului de afaceri. Sorin Ovidiu Vintu este acuzat ca a recurs si la amenintari cu moartea la adresa patronului Asesoft, Sebastian Ghita.

In perioada martie - aprilie 2011, Vintu i-a pretins lui Ghita suma de 150.000 de euro si i-a transmis ca, daca nu ii primeste, il va omori.

Amenintarile la adresa lui Ghita au fost facute personal de Vintu, dar si prin intermediul lui Ion Ilie Cezar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sorin Ovidiu Vintu arestat, #ordonanta retinere expirata , #arestat
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
Vintu nu candideaza la presedentie ? oare cum sta in sondaje