Vintu: Basescu terorizeaza tara in favoarea intereselor clicii din jurul lui

Joi, 23 Septembrie 2010, ora 21:17
5163 citiri
Vintu: Basescu terorizeaza tara in favoarea intereselor clicii din jurul lui
Foto: Realitatea TV

Sorin Ovidiu Vintu sustine ca nu a "bagat mainile in buzunarele statului sau in buzunarele altcuiva" si ca SRI a ajuns un serviciu de politie politica la comanda lui Traian Basescu.

Intr-un interviu acordat Realitatea TV, in premiera dupa eliberarea sa din arest, omul de afaceri a tinut sa dea o replica la acuzatiile care ii fusesera aduse, miercuri, de Traian Basescu in emisiunea Nasul, de la B1TV.

Presedintele afirmase ca atat Sorin Ovidiu Vintu, cat si Dinu Patriciu sau Dan Voiculescu au fost obisnuiti sa traiasca cu "mainile bagate pana la coate in banii publici" si ca acestia duc acum o campanie impotriva sa din cauza ca nu este dispus la compromisuri.

Basescu: Vintu este bolnav la cap

"Cel putin in ceea ce ma priveste, domnia sa ma confunda cu gasca de lichele care il inconjoara. Nu am bagat niciodata mana in buzunarele statului sau in buzunarele altcuiva", a declarat Sorin Ovidiu Vintu.

Patronul trustului Realitatea a respins si acuzatiile sefului statului potrivit carora, sub mandatul fostului director SRI Radu Timofte, ar fi avut o influenta extraordinara asupra serviciului de informatii.

"Domnia sa a incercat astfel sa cautioneze activitatea stricta de politie politica pe care o face SRI azi, condus de domnul Maior si de domnul Coldea. Acest serviciu functioneaza ca un serviciu de politie politica personal al lui Traian Basescu", a declarat SOV.

Mai mult, Vintu a sustinut ca SRI a recrutat procurori si ziaristi, care au devenit ofiteri sub acoperire si prin intermediul carora "Traian Basescu terorizeaza tara", in favoarea "intereselor personale ale lui Basescu si ale clicii din jurul lui".

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat la inceputul acestei luni si eliberat dupa cateva zile, acuzat fiind de favorizarea lui Nicolae Popa, urmarit prin Interpol si condamnat in tara la 15 ani de inchisoare. Vintu a respins in permanenta acuzatiile, sustinand ca este vorba despre o razbunare a lui Traian Basescu, pentru faptul ca in campania pentru prezidentiale i-a sustinut pe contracandidatii sai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Sorin Ovidiu Vintu, #Vintu Basescu, #Vintu SRI ofiteri acoperiti , #arestat
Comentarii
Poza TOM
TOM
rank 5
Ai dreptate că nu ti-ai băgat mainile. Rechinii, sacalii, hienele, caracatitele nu au maini.
Poza LOGlCA
LOGlCA
rank 5
vai de viata ta, Vantule. In locul tau, m-as ascunde sub pamant, cum mai poti avea atata nemernicie, sa apari, sa acuzi, TU, infractorul nr. 1 al tarii.