Locotenentii lui SOV si Liviu Luca au primit condamnari cu executare in dosarul falimentarii Petromservice. "Regele Off-shore-urilor": 5 ani de inchisoare!

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 12:25
313 citiri
Oamenii de baza ai sindicalistului-patron Liviu Luca si ai lui Sorin Ovidiu Vintu de la Petromservice, Gheorghe Supeala, directorul general al societatii, si Zizi Anagnastopol, directorul financiar au fost condamnati la 5 ani de inchisoare cu executare.

Adrian Eftime, fiul sindicalistului Ion Eftime, desemnat de Sorin Ovidiu Vintu sa administreze Realitatea Media a fost condmnat la 4 ani de inchisoare cu executare, iar afaceristul Laszlo Gyorgy Kiss, zis "Regele Off-shore-urilor" a primit 5 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.