Turcan si Supeala, retinuti si ei, alaturi de Luca si Vintu

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 17:29
2389 citiri
Turcan si Supeala, retinuti si ei, alaturi de Luca si Vintu

Omul de afaceri Octavian Turcan si fostul director al Petrom Service, Gheorghe Supeala, au fost retinuti pentru 24 de ore, alaturi de Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca.

Ei au fost retinuti pentru implicare in dosarul in care Vintu si Luca sunt acuzati de delapidare si spalare de bani, pentru falimentarea voita a Petrom Service, informeaza B1 TV.

Vintu si Luca, retinuti pentru 24 de ore

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si prim-vicepresedintele sindicatului CNSLR Fratia, Liviu Luca, au fost primii care au primit decizie de retinere din partea procurorilor de la Parchetul General, in dosarul falimentarii Petromservice.

Alaturi de ei, mai sunt audiati si doi oameni din conducerea Realitatea Media - Sorin Enache si Sergiu Toader.

Octavian Turcan, a mai fost retinut si in urma cu un an, intr-un alt dosar al lui Vintu, cel privind favorizarea infractorului Nicolae Popa, cel care a condus FNI. Turcan era acuzat ca era cel care ii transfera banii lui Popa in Indonezia.

Luca si Vintu sunt acuzati ca au falimentat voit Petrom Service, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, producand un prejudiciu de 83 de milioane de euro celor 72.000 de membri ai Asociatiei Salariatilor, in calitatea lor de actionari minoritari, si de 98 de milioane de euro statului.

Citeste si:
Disputa politică s-a mutat la Vama Veche. Cum s-au ironizat de pe plajă liderii PSD, AUR și PNL
Disputa politică s-a mutat la Vama Veche. Cum s-au ironizat de pe plajă liderii PSD, AUR și PNL
Principalii lideri ai partidelor politice din România au mutat disputele de pe Facebook pe plaja din Vama Veche, asociată în trecut cu tinerii rebeli și nonconformiști, acolo unde liderul AUR...
Guvernul Cîțu nu va cădea
Guvernul Cîțu nu va cădea
Oricât ar părea de ciudat, faptul că guvernul, prin demisia miniștrilor pluseriști și numirea unor miniștri interimari, și-a modificat coloratura politică nu înseamnă că el va cădea...
Sursa: Ziare.com