Vintu acuza SRI de complicitate la tentativa de crima pusa la cale de Ghita

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 14:59
3692 citiri
Vintu acuza SRI de complicitate la tentativa de crima pusa la cale de Ghita
Foto: Arhiva

Scandalul dintre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita ia amploare. Fostul patron de televiziune acuza Serviciul Roman de Informatii si Parchetul General de complicitate la asa zisa tentativa de asasinat pusa la cale de patronul Asesoft.

"Incercarea domnului Ghita si a bandei sale de crima organizata de a ma asasina nu este extrem de relevanta. Relevent este in schimb faptul ca Serviciul Roman de Informatii Interne si Parchetul General, prin neluarea niciunei masuri de protectie a persoanei mele, se fac vinovate de complicitate la tentativa de asasinat. Sunt probe multiple care arata calitatea de infractor a domnului Ghita, precum si planurile domniei sale, impreuna cu gruparea sa de crima organizata, de creare a unei hostile takeover la adresa Realitatii, in limba romana, preluarea cu japca", a spus Vintu.

Noul termen al procesului dintre Ghita si Vintu este pe 28 octombrie.

Vintu: Ghita a incercat sa ma asasineze

Sorin Ovidiu Vintu a declarat in fata judecatorilor pe 30 septembrie ca Sebastian Ghita, patronul Asesoft, a incercat sa il asasineze pe 13 aprilie 2011.

"Cred ca de 1 aprilie era, dar nu ne-am dat noi seama. Eu cred ca in filmul acela de la Hollywood cu Nasul la psihiatru, au gresit distributia cand a fost ales Robert De Niro. Eu cred ca in rolul Nasului nebun trebuia sa fie Vintu", a declarat patronul Asesoft dupa ce a fost acuzat de tentativa de crima.

Si Ghita a afirmat in urma cu ceva timp ca ar fi fost "santajat si amenintat cu moartea de catre Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie", care au incercat sa obtina de la el "peste doua milioane de euro pe an, timp de cinci ani, fara acte, ca taxa de liniste".

A.G.

#Vintu proces Ghita crima, #Vintu tentativa crima Ghita , #procese