Vintu, despre interceptari: Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea in soapta

Marti, 22 Februarie 2011, ora 14:05
2414 citiri
Vintu, despre interceptari: Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea in soapta
Foto: Antena 3

Sorin Ovidiu Vintu a subliniat, marti, ca se simte ca pe vremea lui Ceausescu din cauza interceptarii convorbirilor telefonice, lucru inadmisibil pentru o tara democratica.

"Nu sunt de acord sa vorbesc in soapta ca pe timpul lui Ceausescu. Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea la ureche, asa cum probabil dumneavoastra si multi dintre dumneavoastra o faceti", a spus Vintu, la iesirea din sala de judecata.

Totodata, el a precizat ca va lupta impotriva unui regim in care sunt interceptate sute de mii de telefoane.

"Am redevenit tara discutiilor in soapta si voi continua sa lupt impotriva unui astfel de regim, indiferent de consecinte. 635.000 de telefoane interceptate in Romania de catre serviciile de informatii romanesti, 23.000 de locatii care sunt monitorizate audio-video ale unor oameni de afaceri si oameni politici, acesta este regimul impotriva caruia lupt", a mai adaugat Vintu, din scaunul cu rotile.

Sorin Ovidiu Vintu a fost prezent la Tribunalul Bucuresti pentru un nou termen al procesului in care el si alti doi complici ai sai sunt acuzati de favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare in dosarul prabusirii FNI.

#vintu scaun rotile tribunal, #Sorin Ovidiu Vintu parchet , #procese