Bogdan Chirieac, despre Vintu: Il apreciez, e briliant, i-am spus "Grasutule, esti minunat!"

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 13:15
6391 citiri
Bogdan Chirieac, despre Vintu: Il apreciez, e briliant, i-am spus "Grasutule, esti minunat!"

Momentul scindarii postului Realitatea TV a fost filmat de catre regizorul Florin Iepan, prezent duminica, in calitate de invitat, in studiourile din Casa Presei. In imagini este surprins Bogdan Chirieac in timp ce il elogiaza pe prietenul sau "Sorin", cel mai probabil Sorin Ovidiu Vintu, pentru miscarea "geniala" pe care a facut-o pentru a-si lua inapoi televiziunea din mainile lui Sebastian Ghita.

"In orice caz, prietenul meu Sorin, vreau sa spun ca este un tip genial. N-ai ce sa faci. Fara bani, alungat, facut, tot... E genial (...) M-a sunat astazi si i-am spus: 'Grasutule, esti minunat!'. Bai, il apreciez, este briliant!", i-a povestit Chireac vizibil incantat Corinei Dragotescu, dupa cum se vede in inregistrarea video postata pe youtube si prezentata in premiera miercuri seara la B1TV.

"Absolut, absolut genial! Pentru ca lovitura asta clar ca este...", a replicat si Corina Dragotescu.

Prezent la discutie Florin Iepan a intrebat aparent nedumerit: "Cine e briliant, spuneti-mi si mie. Domnul Vintu?".

Inregistrarea video continua cu un dialog intre Bogdan Chirieac si Corina Dragostescu. "Adica cine a fost atat de iscusit sa ia toata...?", intreaba Chirieac. "Cred ca Sorin Enache. Ca el este coordonatorul de zona acolo", raspunde Corin Dragotescu, adaugand: "Cred ca Sorin Enache, ei sunt maestri in lovituri din astea".

"Si Enache unde e acuma?", intreaba Bogdan Chirieac, risipind astfel orice indoiala in privinta celui pe care l-a numit "grasutul briliant" si care, cu siguranta, era Sorin Ovidiu Vintu.

"La Realitatea lui Elan", este raspunsul primit.

Chiar daca indirect, Bogdan Chirieac a lasat foarte clar sa se inteleaga ca nu Sorin Enache era "grasutul" cu care vorbise anterior, in conditiile in care Bogdan Chirieac nu stia pe unde mai lucreaza Enache.

Pe de alta parte, elogiile aduse interlocutorului sau in convorbirea telefonica ne pot face sa ne gandim ca Bogdan Chirieac a fost pus la curent cu ceea ce urma sa se intample in seara respectiva la Realitatea TV.

Realitatea TV s-a rupt in doua, in direct si la o ora de maxima audienta, duminica 23 octombrie.

Realitatea TV, rupta in doua - Corina Dragotescu povesteste socul de la Casa Presei

Emisia postului Realitatea TV a fost preluata de echipa redactionala controlata de Elan Schwartzenberg, care a inceput sa transmita din cladirea Willbrook, sub sigla existenta.

In schimb, echipa lui Sebastian Ghita a ramas in studiourile de la Casa Presei si transmite sub sigla RTV.

Ghita si Schwartzenberg se intelesesera sa imparta spatiul de emisie, inainte de acest incident.

#Bogdan Chirieac Vintu, #preluare Realitatea Vintu, #Florin Iepan Realitatea Vintu, #Vintu Ghita Realitatea , #Realitatea