Elan Schwartzenberg a confirmat: Este noul proprietar al Realitatea TV

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 18:12
10763 citiri
Elan Schwartzenberg a confirmat: Este noul proprietar al Realitatea TV

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat, sambata, ca a devenit proprietarul a 92% din actiunile Realitatii TV.

Elan Schwartzenberg a anuntat, la televiziunea pe care acum o detine, ca va sustine luni dimineata o conferinta de presa pe aceasta tema si a adaugat ca ar dori sa participe luni seara la o emisiune speciala la Realitatea TV in care sa fie intervievat "de toti jurnalistii respectabili ai postului".

In urma zvonurilor aparute cu privire la schimbarea de patronat, Sebastian Ghita a spus ca Elan Schwartzenberg nu poate sa fie implicat in manageriatul companiei, in ciuda faptului ca este actionar majoritar. Acesta a adaugat ca schimbarea actionarului nu afecteaza contractul de management semnat pe cinci ani.

Surpriza lui Vintu pentru Basescu: Ii da Realitatea lui Elan Schwartzenberg?

"Domnul Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea. El nu poate sa fie implicat in managementul Realitatea", a spus Sebastian Ghita, pentru Mediafax.

Se pare ca omul de afaceri Sebastian Grita a transmis si o scrisoare angajatilor postului de televiziune, potrivit Pagina de Media.

"Va asigur ca, indiferent care este sau va fi structura actionariatului companiilor din Cipru care detin Realitatea Media, imi voi duce pana la capat contractul de management pe care mi l-am asumat", spune Sebastian Ghita intr-o scrisoare trimisa angajatilor Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vintu a avertizat, vineri, dupa ce a fost din nou arestat, ca ii pregateste "o supriza" lui Traian Basescu, iar presa a speculat ca ar urma sa predea actiunile Realitatea TV catre fostul sot al Mihaelei Radulescu.

Se pare ca afacerea a fost definitivata in Cipru, unde au fost Elan si cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vintu, Ionut si Ioana.

Manageriatul Realitatea TV a ajuns marul discordiei intre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita, patronul Asesoft, care s-a angajat sa faca investitii in urmatorii cinci ani in postul de televiziune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elan Schwartzenberg, #Schwartzenberg proprietar Realitatea, #Vintu Schwartzenberg Realitatea , #Realitatea