Freciu: Asesoft, obligata prin contract sa plateasca datoriile Realitatea Media

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 14:43
2347 citiri
Freciu: Asesoft, obligata prin contract sa plateasca datoriile Realitatea Media
Foto: 1235

Asesoft se obliga, prin contractul de management semnat cu Realitatea Media, sa plateasca toate datoriile societatii care detine Realitatea TV, The Money Channel, Realitatea FM si Guerrilla.

Asesoft a preluat managementul societatii Realitatea Media si nu managementul intregului grup de media Realitatea-Catavencu, a declarat, luni, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, Sorin Freciu, pentru Mediafax.

"Este un contract semnat intre Consiliul de Administratie al Realitatea Media si firma Asesoft, care vizeaza Realitatea TV, The Money Channel, Realitatea FM si Radio Guerrilla", a explicat Sorin Freciu. El a precizat ca parteneriatul incheiat cu Asesoft nu va schimba actionariatul societatii Realitatea Media. "Nu se va schimba nimic la nivelul societatii Realitatea Media si actionariatului", a subliniat Sorin Freciu.

Seful Asesoft cumpara Realitatea TV?

Prin contractul semnat, Asesoft se obliga sa plateasca toate datoriile Realitatea Media, "asa cum apar ele la momentul acesta". "Datoriile se vor reesalona. Erau restante salariale care se aduc la zi, cu promisiunea din partea Asesoft ca nu vor mai intarzia salariile", a subliniat Sorin Freciu.

Sorin Freciu a precizat ca Asesoft ar prelua datoriile Realitatea Media "pentru profit".

"Asesoft vede o posibilitate de profit la Realitatea Media. Acesta este motivul pentru care contractul este incheiat pe o perioada de cinci ani. Exista o clauza in contract, prin care o mare parte din profitul Realitatea Media va merge la Asesoft", a mai spus Freciu.

Realitatea Media are sef nou - Sebastian Ghita anunta majorari de salarii

Grupul Asesoft, condus de omul de afaceri Sebastian Ghita, a preluat managementul RealitateaMedia si va investi 75 de milioane de euro in urmatorii cinci ani. Sorin Ovidiu Vintu ramane doar actionar, precizand ca nu a vandut si nici nu va vinde vreo actiune.

"Politica editoriala va ramane in mainile angajatilor, echipa de conducere va ramane in picioare", a spus Ghita. Treaba mea este strict pe zona economica, a mai spus patronul Asesoft.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Asesoft plateste datoriile Realitatea , #Realitatea