Razboi Vintu-Ghita: Vezi cine face parte din CA al Realitatea

Joi, 07 Aprilie 2011, ora 19:46
3146 citiri
Razboi Vintu-Ghita: Vezi cine face parte din CA al Realitatea
Foto: Arhiva

Razboiul dintre omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si patronul Asesoft, Sebastian Ghita, continua cu un nou episod. De aceasta data, consiliul de Administratie al Realitatea Media are o noua componenta.

Astfel, potrivit Reporter Virtual, Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu, Cristian Coman, Madalina Dulama, Roxana Niculescu, Robert Tatarus, Valeria Dorneanu, Cristian Citre, Catalin Striblea, Petru Berteanu si Gabriel Ionita sunt noii membri ai Consiliului editorial al postului Realitatea TV.

Emil Hurezeanu a confirmat ca a primit propunerea de a face parte din Colegiul editorial, dar ca urmeaza sa discute detalii legate de prezenta lui in acest for.

"Am primit propunerea de la conducerea televiziunii, insa trebuie sa discutam, sa vedem exact care este autoritatea acestui Consiliu", a spus Hurezeanu pentru aceeasi sursa.

Sebastian Ghita, manangerul Realitatea Media, a confirmat aceasta informatie pentru paginademedia.ro.

CA al Realitatea cere rezilierea contractului cu Asesoft

Actionarii Realitatea Media au votat miercuri cererea de reziliere a contractului cu Asesoft.

"CA al Realitatea Media s-a intrunit, miercuri, si a decis sa ceara adunarii generale a actionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft, a declarat Sorin Frenciu, presedintele CA al Realitatea Media.

Pe de alta parte, Sebastian Ghita, managerul desemnat de Asesoft la Realitatea Media, a spus ca a recomandat adunarii generale a actionarilor, ca, in cazul in care decide sa nu reziliere contractul cu firma, sa schimbe Consiliul de Administratie al societatii.

Razboiul Vintu-Ghita pe Realitatea TV s-a mutat la CNA

"Suntem un grup de 500 de milioane de euro. Azi suntem cel mai important creditor al grupului Realitatea. Suntem suficient de puternici sa putem elimina si acest Consiliu de Administratie", a amenintat Ghita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
#razboi realitatea, #vintu ghita asesoft realitatea , #Realitatea