Medicul lui Vintu: SOV poate fi operat si in Romania.

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 11:30
2023 citiri
Medicul lui Vintu: SOV poate fi operat si in Romania.
Foto: Paginademedia.ro

Medicul austriac care l-a operat pe Sorin Ovidiu Vintu in 2007 ia in considerare efectuarea unei noi interventii chirurgicale. Potrivit doctorului Thomas Brunner, problemele cardiace ale clientului sau sunt cat se poate de reale, insa nu constituie un subiect de "dramatism inutil".

Data fiind restrictia de a parasi tara, emisa pe numele lui SOV, dar si imposibilitatea de a se misca din cauza fracturii la rotula, potentiala operatie va avea loc la Bucuresti, explica medicul, intr-un interviu pentru Adevarul.

Thomas Brunner sustine ca a venit in Romania la solicitarea lui SOV si, de asemenea, confirma faptul ca piciorul lui Vintu este imobilizat.

Desi austriacul da sanse mari unei interventii chirurgicale, precizeaza ca Vintu "va face o serie intreaga de teste si analize. Vom vedea daca va urma o noua interventie chirurgicala".

Sorin Ovidiu Vintu, internat din nou la Urgenta

Pe de alta parte, Vintu regreta ca a trimis un comunicat de presa, prin care invoca o fractura de rotula. Omului de afaceri ii pare rau ca nu i-a raspuns personal autorului unui editorial recent, in care se specula faptul ca SOV ar putea lipsi de la urmatorul termen al procesului in care este acuzat de favorizarea infractorului, invocand, din nou, grave probleme de sanatate.

"M-a deranjat foarte tare doamna judecatoare, cand a incercat sa ma ridiculizeze spunand ca-mi semneaza adeverintele medicale un ginecolog. Ok, ca exista minti mai slabe care pot face asta, in conditiile in care probleme mele medicale sunt de notorietate, asta o pot intelege. Dar ca un ziarist sa preia prostiile astea, asta chiar mi-a pus capac. Credeam ca in presa exista totusi un minim aparat critic", a declarat Vintu.

De asemenea, el a negat informatiile, venind dinspre familia sa, potrivit carora s-ar gandi sa-si redacteze testamentul.

Sorin Ovidiu Vintu, citat la DNA in dosarul UCM Resita

"Haideti domnule, sa fim totusi seriosi. Sunt si mai tanar decat Basescu si mai intreg la cap. Eu il ingrop pe el, nu el pe mine. Dar totusi sa fim seriosi. Nici pomeneala de asa ceva", a spus Vintu.

Sorin Ovidiu Vintu a fost la un pas de o noua arestare la ultimul termen al procesului in care e acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa, tinut pe 10 ianuarie.

Sesizand ca procesul tergiverseaza din cauza numeroaselor motive medicale invocate de aparatorii lui SOV, judecatoarea l-a intrebat pe procurorul de sedinta daca la acest termen considera ca sunt suficiente elemente care sa dovedeasca "reaua-credinta" a inculpatului. Procurorul de sedinta a raspuns negativ.

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...