Discutia dintre Vintu si Ghita: Vezi in ce benzinarie a avut loc

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 12:14
2498 citiri
Discutia dintre Vintu si Ghita: Vezi in ce benzinarie a avut loc
Foto: Adevarul

Discutia taioasa dintre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita a avut loc sambata, 2 aprilie 2011, intr-un loc ferit si accesibil pentru ambii: parcarea unei benzinarii Petrom, situata pe Drumul National 1, la intrarea in satul Puchenii Mosneni, din judetul Prahova.

Locul cu pricina se afla la 20 de kilometri de Ploiesti, orasul unde domiciliaza Ghita, si la 40 de kilometri de vila din cartierul Dorobanti a lui Vintu.

Directorul benzinariei nu-si aminteste sa-l fi vazut pe Vintu prin "ograda" lui, dar "la cate masini intra aici, nici sa-l pandesc si nu-l prindeam". Parcarea benzinariei e mare. "Sunt zone pe care camerele de supraveghere nu le vad. N-are rost. Ce sa-mi fure? Cimentul?", afirma barbatul, citat de Adevarul.

A fost discretie multa: patru oameni (cei doi si bodyguarzii lor) care discuta intr-o parcare. Doar ei si ofiterii de informatii care, conform unei declaratii date de Ghita in revista Kamikaze, "filmau de pe camp".

Inregistrarea care l-a bagat pe Vintu in arest: Am impuscat sute de racketi (Audio)

"Acolo m-a amenintat ca nu ma impusca in cap, ci ca-mi gazeaza familia, ca ma ingroapa in dealurile Moldovei. La intalnire, mai multi erau ceilalti, care filmau: unul dintr-o geanta, unul de pe camp", a declarat, pentru Kamikaze, Sebastian Ghita.

Cotidianul Adevarul mai remarca faptul ca Sorin Ovidiu Vintu prefera astfel de intalniri in locuri izolate, specifice mafiotilor din filmele americane. El a sustinut ca, in 2004, s-a intalnit cu Traian Basescu intr-o parcare din Tancabesti, tot pe DN 1.

Citește și:
Spor aberant încasat de șefa DSP Bacău: „Luarea deciziilor îi afectează memoria și vederea“
Spor aberant încasat de șefa DSP Bacău: „Luarea deciziilor îi afectează memoria și vederea“
Medicii de la Direcția de Sănătate Publică Bacău au emis un buletin de analiză în baza căruia directoarea instituției, Mihaela Arim, încasează un spor de 12% pentru „solicitare...
Adio dosar cu șină și copie legalizată! Ce prevede amendamentul votat de parlamentari
Adio dosar cu șină și copie legalizată! Ce prevede amendamentul votat de parlamentari
Deputaţii au adoptat miercuri, 7 decembrie, o propunere legislativă privind simplificarea şi eficientizarea prestării serviciilor publice, reducerea timpilor în relaţia cu publicul şi...