Strategia Ghita-Vintu: Sa para ca suntem certati, ca ne-mpuscam, ca ne gazam

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 12:01
6241 citiri
Strategia Ghita-Vintu: Sa para ca suntem certati, ca ne-mpuscam, ca ne gazam

La mai putin de 24 de ore de la retinerea lui Sorin Ovidiu Vintu sub acuzatii de santaj si amenintare la adresa managerului Realitatea TV Sebastian Ghita, in presa apar noi stenograme si inregistrari ale unor discutii dintre cei doi.

Intr-un mail remis redactiei Ziare.com de la adresa realitateamedia@yahoo.com apar cateva linkuri spre fisiere audio precum si transcrierea unei discutii SOV-Sebastian Ghita din data de 13 aprilie 2011.

Prezentam mai jos cateva fragmente din aceste stenograme, ele putand fi citite integral aici:

Sa para ca suntem certati in continuare, ca ne batem, ca ne f... in gura

SOV Stop. Nu sunt de acord..stop.. nu sunt de acord cu strategia ta.

SG Adica?

SOV O respect, dupa cum ai vazut, o respect punct cu punct.

SG Da.

SOV Dar strategia sa para ca suntem certati in continuare, ca ne batem, ca ne f... in gura, ca ne gazam...

SG E, i-am aprins, deja ne da Voiculescu-n ziare...

SOV Sebi, e proasta, Sebi!

SG Ma rog, mai lasati-o asa un pic..

SOV Rade lumea si de tine-n targ, si de mine...stai putin. Aia care ma urasc pe mine, iti baga-n cap ca ti-o trag eu, aia care te urasc pe tine, imi baga mie-n cap ca mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocura-n targ cu strategia asta ca ne batem, ca ne gazam, ca ne-mpuscam..efectiv suntem...

SG Acuma face Voiculescu strategie si ne tot pune pe prima pagina la Jurnalul si zice ca domn'le, ca ne-am inteles, ca io cu Enache am plecat razand.. Voiculescu se chinuie clar sa arate ca la mine exista o-ntelegere pe dedesubt.

SOV Suntem mult mai puternici daca... este o parere, joc de mult in piata asta, suntem mult mai puternici daca mergem impreuna, adica la o maniera..nu ca ne luam limbile-n gura, io sunt actionar...

SG Pai pe 27 oricum n-o s-avem ce sa facem...

SOV ...tu esti manager..

SG ...Dom'le, s-a gasit o formula pana la urma, respectam, ...gasim noi o ceva ..pe 27 oricum n-o sa mai scapam

SOV Nu e bine sa ne dam certati, ca ne-mpuscam, ca ne gazam, ca ne batem in bodyguarzi, in tigani... Nu e bine, da prost. Si pentru tine, si pentru mine.

SG Pai nu e bine, normal...

SOV Pai si-atuncea de ce vrei sa mai cantam aceeasi melodie cu ura-ntre noi doi?

SG Pai n-o s-o mai cantam pe 27, ca n-o sa mai avem cum s-o cantam. Se-apropie momentul in care n-o sa mai avem cum s-o cantam.. o sa spunem "dom'le, s-a gasit o formula", vedem noi...

SOV Asta-ti intretine..te rog sa ma crezi c-asta-ti intretine si tie starea de nesiguranta. Eu sunt foarte relaxat. Eu ma ocup, de o bucata de vreme, de problemele mele. Eu chiar sunt foarte relaxat. Mai vine din cand in cand Ion sa-mi dea cate-un satelit: "Ba, ala e nelinistit iarasi"..

SG Nu, eu imi vad de treaba.. am avut o dicutie vis a vis de semnatul hartiilor alora si-am zis ba, mai lasa-ma nitel sa ma gandesc exact, sa vad cum ma protejez..

SOV Mai, tu nu-ntelegi ca, daca sunt porc, n-ai nicio protectie? Pentru simplul motiv ca .....

SG ...eu ma chinui, imi dau silinta...

SOV ...ca sunt proprietarul, n-au nicio protectie in fata unui proprietar ...imi asum proces, imi asum alea...e o prostie sa crezi ..Daca vreau maine sa ma despart de tine, maine ma despart de tine.

SG Asta stiu..

SOV ...Dar nu vreau, mai, baiatule! Chiar, pe bune, intre noi doi, lucrurile functioneaza impecabil. De ce dracu' sa ma... Sunt multi care vor sa ne desparta. Stai putin, nu ca te urasc pe tine sau pe mine, are legatura cu Realitatea. Si se gandesc ca plecarea ta de la Realitatea inseamna prabusirea Realitatii..

SG Da...

SOV E, cum crezi ca le-as putea da satisfactie.. Si sunt si eu constient ca, in situatia in care sunt astazi, nu am capacitatea sa sustin Realitatea decat daca ma apuc sa vand. Da' de ce p... mea sa vand daca te-am gasit pe tine?

SG Pai asa ne-a fost discutia..

SOV Nu mai sta cu teama! Vezi-ti de Realitatea si de Asesoft ..

SG Nici nu puteti sa ma faceti ceea ce nu sunt, acuma va spun corect. Stiti bine ca ma scol dimineata si ma gandesc ce poa' sa se intample rau. Hai sa fac tot ce pot sa nu se intample rau si, dup-aia, daca apuc, mai fac si niste lucruri.. Ion stie, i-am mai povestit. Adica nici nu ma schimbati din fire..

SOV Nu, mama, nu vreau sa te schimb, vreau doar sa te linistesc sa te poti concentra pe business...

SG E ok...am vorbit...

SOV Stai ca nu vreau sa te linistesc ca mi-esti drag si vreau sa ma culc cu tine, vreau sa te concentrezi pe business. Eu am nevoie sa mearga business-ul. Si-al meu, si-al tau. Ca ele-s strans legate.

Vintu, retinut pentru 24 de ore, pentru santaj

Inregistrarea care l-a bagat pe Vintu in arest: Am impuscat sute de racketi (Audio)

Un flagrant ar fi stat la baza retinerii lui Sorin Ovidiu Vintu

Cretuleasca, nu vrea nu stiu ce, Laura Chiriac nu vrea nu stiu ce...

SOV Deci, mama, nu ma amestec in nimic. Vezi, in schimb, ca avem mari probeleme pe prime-time la rating. Mari, mari..

SG Implementam toate alea care le-ati zis..

SOV Ma, mama, nu ca am zis...

SG Il aducem pe Cosmin ala langa Laura..da's ciufuti toti, is scandalagii.. nimeni nu vrea sa nu faca alea, toti vor, dar problemele sunt acuma...si stiti bine. Aia, Cretuleasca, nu vrea nu stiu ce, Laura Chiriac nu vrea nu stiu ce.. Io doar aflu de ele, ca le-am zis "faceti, ma, ceva!" Nici nu pot sa ma duc la toti sa le zic "va f--t in gura, va dau afara" .. Aia zic "hai, ma lasati-ne in pace, dupa ce ne-ati f-ut atata..

(voce. Ion?) Sorin, trebuie sa ii zici de Stelian Tanase...

SOV Ma, 3x3, ai vazut ce prost merge si acolo? Si Tanase si Dinescu vineri seara.. Nu-ti impun, mama, da' ai nevoie de greutate...

SG O sa vorbesc si cu Stelian Tanase.. Mi-am propus, da' n-a fost loc... ma chinui sa-l impac pe Tatulici cu aia...

SOV O secunda, o secunda.. Cioroianu a spus ca are un format gata pentru Realitatea. E un personaj salucru, e spalat, e inteligent..

SG Si mie-mi place de el..

SOV Spune-i lu' Sorin sa (greu inteligibil)

Sub Blejnar sunt doi baieti care nu-l asculta pe Blejnar

SG Am pregatit salariile.. Ma enerveaza asta cu Romtelecomu ca aveam de stabilit daca ...trebuia sa vorbesc cu Toni, de-aia venisem.. Trebuia sa stabilim: ba, dau salariile in contul blocat al lu' Realitatea si de-acolo primim salariile sau le dau direct de la mine...Si facem o hartie intre noi..

SOV Pai trebuie facuta, c-o sa te bage la evaziune fiscala.. Fii atent, sta Blejnar cu ochii pe tine si pe Asesoft ca pe butelie! Asteapat cea mai mica semnalizare..

SG Dar din pacate pentru Blejnar, sub Blejnar sunt doi baieti care nu-l asculta pe Blejnar.. Pentru ca asculta alte gasti si vor sa-l schimbe pe Blejnar.. Lui Ion i-am povestit.

SOV Stiu ca vor sa-l schimbe, dar nu te baza, tati, nu te baza ... In general, in povesti de genul asta, oamenii de afaceri ies pagubiti. Deci aia e, sa fie legal!

SG D-aia venisem aici, cum facem hartiile intre noi...

SOV (...) cu salariile la Realitatea, ai reglat-o si pe aia?

SG Am reglat-o..

SOV C-altfel te baga la evaziune fiscala...

SG O hartie intre noi, o hartie care-o am, cu fiecare om, cu tabel, le-au facut astia de la Realitatea. Si la fel vreau sa vorbesc cu ei ca vreau sa facem dinainte. E treispe, avem timp pana-n cinspe..

SOV Treaba ta! Ai grija de legalitatea formelor. Nu te gandi ca ai prieteni pe undeva.

Pe data de 27 seara, vin eu la Realitatea, vino si tu, pe la 8, 9 seara, nu mai devreme...

SOV Dam un mesaj frumos, pe 27...

SG Pana pe 27 nu ne va crede nimeni..

SOV Corect...

SG asta vorbeam si cu Alex...

SOV Corect, pai nu putem pana atunci. Trebuie sa dam un mesaj frumos..Pe data de 27 seara, vin eu la Realitatea, vino si tu, pe la 8, 9 seara, nu mai devreme...

SG Da...

SOV Impreuna trece printr-un studio pe-acolo, ne zambim, sa si vada, dincolo de comunicare.

SG Da, da.. Da' nici atat de apropiata.. O gandim impreuna

SOV Nu e bine sa mai dam semnal ca suntem certati..

SG Pai nu dam ca suntem certati, dam ca lucrurile s-au asezat...

SOV Ca-i armonie, nu ca ne casatorim...

SG ...eu am convins AGA.. fiecare-si face treaba, ura si la gara. Punct

....

SOV Opreste-te cu Evenimentul Zilei si cu Kamikaze ca apar in fiecare zi informatii despre faza razboiului Ghita-Vantu..

SG Nu fac eu..

SOV Hai, du-te-n p--- mea..

SG Nu fac eu, credeti-ma pe cuvant.

SOV Opreste-te...

SG Eu am o singura pila pe la Evenimentul Zilei...aa, Nedelcu are, Mocovei este redactorul-sef, este prietenul lor, al lui Freciu si-al lui Nedelcu.. Am vazut, de fata cu mine au vorbit, iar aia de la Kamikaze ne urasc din cauza chestiei cu Catavencu si cu... au ei o plecare aiurea. Deci nu-s io cel care cultiva ideea cu razboiul, mie nu-mi pica bine, mie-mi face probleme, eu nu mai adun niciun ban din piata din cauza ...

SOV Ai vazut? Si daca mergeai de la-nceput pe varianta pe care ti-am propus-o eu, adica ne-ntelegem bine, si n-ai fi mers pe varianta de razboi, de-mpuscaturi, de gazari, de tigani cu iatagane, nu-i asa ca ai fi castigat mai multi bani - si tu, si eu - pana acuma?

SG Daca scapam...

SOV Mai, Sebastian, nu se-mpusca-n Romania, nimeni nu-mpusca-n Romania...

SG Nu vorbesc de asta, vorbesc de controale, de taiat contracte, nu uitati ca ala a facut CSAT contra mea, cu un singur punct, cu toti ministrii la masa a spus "opriti toate contractele lu ASESOFT". CSAT!

SOV pe bune?

SG Da! CSAT in luna ianuarie...

SOV Si nu-i asa ca, daca am fi fost impreuna, lucrurile se puneau altfel?

SG Se puneau mai rau!

SOV Nu-i adevarat! Ai sa vezi ca, pe data de 27, cand iesim cu un mesaj de normalitate, ai sa vezi atunci cum incep sa se linisteasca treburile. Lumea te vede ca pe-un partener, nu ca pe-un tip in razboi cu Vintu.. Ca nimeni cu crede vreodata ca un angakat poate sa...angajat nu, ca nu esti salariat...angajat prin contract poate sa ia marfa patronului. Nu se poate. Legea nu-ti da voie.. Si-atunci nu esti credibil nici tu, nici io cu prostia asta, cu caricatura asta de scandal..Decat ca ne vulnerabilizam amandoi. Eu par un papagal, tu pari un papagal.

Pai, noi am intrat in combinatia asta sa fim smecheri, nu papagali

SG Da, ma rog, mie-mi place sa creada astia ca-s papagal, eu am supravietuit cu mutra asta de baietel ...probabil ca imbatranesc, in p--- mea, nu ma mai crede nimeni..

SOV Sebastian, si mie-mi convine s-o fac pe seninu si cretinul uneori, daca ies bani.

Stenograme Vintu-Ghita: Udrea e succesorul lui Boc, il va distruge pe Basescu

Ghita: I-am zis lu' Ponta "ba, o f.. pe m..., fac 1.2 rating, te duci la televizor!" S-a dus, saracul

SG - I-am luat aseara... L-am luat pe Tatu..

(Ion??) - a facut bine, a facut bine

SG - l-am f...t un cap in gura lu' Danca, i-am zis: "baga-mi-as pu.. in ma-ta..." pai da, da' pentru ca p... ala de Danca zice ca nu, ca Czseke nu vine decit la mine

(Ion??) - Stii de ce a facut Danca aseara, nu?

SG - Pai stiu, i-a spus lui ala

(Ion??) - A incercat sa o faca pe dos.

SG - Pai mi-am bagat p.... in ma-sa io, i-am zis "ba, imi bag p...-n ma-ta, faci ce vreau eu, nu ce vreti voi..."

(Ion??) - deci nu vorbise Czseke, nu stia

SG - m-am dus eu direct, peste ei acolo, i-am zis "pai stai ma, ce, eu stau dupa Danca" nu ca "stai, ca" "Ba, uitati-va voi la mine, deci Tatulici intra intr-un alt studio, lu' ala nu i se spune si nu i se mai spune nici lu' Danca, sa-l vad ca fuge Danca cu ministrul din emisiune...

(ion??) - a vorbit cu ministrul...

SG - Stiu, ca d-aia i-am spus "nu-i mai spuneti, bai, lu'..."

(Ion??) - si, nu, a vorbit cu el si zice" dom'le noi nu am avut nimic impotriva"...

SOV - (ofteaza)

(ion??) - E, a fost intrebat de Danca si Oana aia, sefa de cabinet

SG - Da, stiu..

(ion??) - Ca ea a zis p'orma "nu, dom'le, c-am vrut sa-l protejez, de aia nu i-am zis"

SG - Ma rog, da-i in pana mea, noi ne-am facut treaba..

SOV - Pina una-alta e bine e bine ca au acces toti

SG - Din pacate, solutii care noi am crezut ca ne vor ajuta, gen Striblea sau Corina, nu s-au dus mai departe de 1.7 nici daca dam cu tunu'

SG - M-am rugat de ei, le-am adus, i-am zis lu' Ponta "ba, o f.. pe m..., fac 1.2 rating, te duci la televizor!" S-a dus, saracul. Mi-a zis: "ma duc, ma, in p... mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreti voi, na, vin eu la televizor". Nu mai o tragem in sus, o pierdem de la ora 5-6, si nu mai apucam s-o tragem in sus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#stenograme Vintu Ghita, #Vintu Ghita Realitatea, #Sebastian Ghita Ponta , #stenograme
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Asa a fost si startegia FNI se faceau ca inmultesc bani clientilor stiind sigur ca nu-i vor da niciodata inapoi...