Vintu nu s-a prezentat la proces: Verificari la Spitalul Floreasca

Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 18:58
2753 citiri
Vintu nu s-a prezentat la proces: Verificari la Spitalul Floreasca
Foto: Evenimentul Zilei

Procurorii au declansat, marti, o serie de verificari la Spitalul Floreasca, din Capitala, unde se afla internat omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, pentru a vedea documentele medicale ale acestuia.

Potrivit TVR la spital s-a deplasat chiar Marius Iacob, procurorul sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General. Acesta a luat de la spital mai multe copii dupa actele medicale si radiografiile realizate de medici pentru fractura de rotula a lui Sorin Ovidiu Vintu. Procurorii vor sa stie daca diagnostiul pus de medici este real sau nu.

Verificarile vin in contextul in care Sorin Ovidiu Vintu nu s-a prezentat, marti, la procesul in care este judecat pentru favorizarea fugii din tara a fostului director al Gelsor, Nicolae Popa.

In aceste conditii, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, marti, sa amane pentru 15 februarie interogarea martorilor in acest proces. La dosar, avocatii lui Vintu au depus mai multe documente medicale, respectiv doua radiografii si un document de la medicul cardiolog austriac Thomas Bruner, care l-a operat pe omul de afaceri in 2007.

Judecatoarea Camelia Bogdan a cerut lamuriri cu privire la faptul ca acelasi medic a diagnosticat si ruptura de rotula a lui Vintu.

Sorin Ovidiu Vintu, internat din nou in spital

Omul de afaceri s-a internat din nou, luni seara, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, din Capitala, in urma problemelor de sanatate pe care le are.

SOV a mai fost internat, joia trecuta, in urma unei rotule sparte, tot la spitalul Floreasca din Capitala. Se pare ca pe langa problemele cardiace, Sorin Ovidiu Vintu sufera si de o fragilitate osoasa, cauzata de poliomelita pe care a avut-o in copilarie. Vintu a mai fost internat tot la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru probleme mai vechi cardiace, fiind externat pe 11 ianuarie.

Vintu are interdictia de a parasi tara si este obligat sa se prezinte la toate termenele procesului de la Tribunalul Bucuresti.

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe Vintu sub acuzatia ca i-ar fi trimis in Indonezia mai multe sume de bani fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#verificari procurori Spital, #Sorin Ovidiu Vintu , #stiri Sorin Ovidiu Vintu