Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Voiculescu + fata lui Basescu + numele lui Vantu = coolmogul

Vineri, 19 Iunie 2009, ora 14:42
3326 citiri
Voiculescu + fata lui Basescu + numele lui Vantu = coolmogul
Foto: Adevarul

Niciodata nu e prea tarziu sa-ti faci un cont pe Messenger, asa cum nicio varsta nu e prea frageda pentru aceasta exeprienta.

Detinatorul trustului Intact a luat cu asalt Internetul. Dupa minunata experienta a bloggingului, Dan Voiculescu a trecut la o noua experienta virtuala: Yahoo Messenger.

Si cum nu-si putea ignora porecla si nici pe bunii prieteni Sorin Ovidiu Vantu si Traian Basescu, Voiculescu s-a inregistrat cu id-ul "coolmogul", parola este "sorinovidiuvantu", iar ca avatar promite sa caute "un avatar elegant cu Traian Basescu", dupa cum povesteste "mogulul" pe blogul personal.

"Miercuri m-a pus naiba (mda, trebuie sa-mi concediez consilierul!) sa intru pe yahoo messenger. Am scris frumos adresa (coolmogul), parola (sorinovidiuvantu) si, in cateva secunde, ecranul laptop-ului s-a umplut de ferestre care spuneau ceva de genul: 'Add to your messenger list'.

Am zis OK - si m-am trezit, instantaneu, cu vreo 8 'prieteni on-line'. Ceea ce, trebuie sa recunosc, e o performanta: cand esti mogul, nu gasesti 8 prieteni nici macar intr-un an!", scrie Voiculescu.

El pare insa sa-si fi insusit repede functiile programului de socializare, promitand sa isi puna statusul "Be Right Back" cand se duce sa conduca sedintele de guvern cu Mircea Geoana si sa-si caute un avatar la fel de cool ca si id-ul cu Traian Basescu.

Totodata, Voiculescu cauta si un program care sa-i arate daca Viorel Hrebenciuc chiar nu este logat sau pur si simplu se ascunde.

"M-am lasat repede pagubas, pentru ca m-am incurcat in butoane si ferestre. Dar am ramas dator cu niste raspunsuri (la intrebari care curgeau deja: 'Oooo, domnul mogul, cu ce ocazie pe aici?') si ma voi revansa. Drept pentru care luni si marti, intre sedintele din Parlament, intru iar.

Cu lectia invatata: o sa-mi pun 'status Be Right Back' cand cobor sa conduc cu Mircea sedintele Senatului. si o sa-mi caut un avatar elegant cu Traian Basescu. Apropo: stie cineva un program bun care sa-l dea de gol pe Hrebenciuc in caz ca sta pe invisible?", se amuza Mogulul pe blog.

Voiculescu si-a dezvaluit adresa de Messenger in primele postari pe blog cerand diverse idei si oferte pentru maretele sale proiecte.

Ca orice jurnalisti curiosi si bagaciosi am incercat si noi sa ne logam pe contul domnului Voiculescu, insa nu am reusit. In orice caz, ID-ul nu mai este disponibil.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dan Voiculescu, #Sorin Ovidiu Vintu, #Traian Basescu, #coolmogul, #Yahoo Messenger , #stiri Sorin Ovidiu Vintu