Editorial: Jocul inteligent al lui S.O. Vintu

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 18:52
5301 citiri
Editorial: Jocul inteligent al lui S.O. Vintu

Ei da, dindaratul unor dosare penale si al unei istorii care a adus mii de romani pe culmile disperarii, Sorin Ovidiu Vintu isi vede in continuare de imaginea de sfatuitor de lux, de combinagiu cu surse, de om in jurul caruia imperii se prabusesc si altele se nasc doar la un semn al degetului sau impregnat cu praf de puscarie.

Cum lipsit de inteligenta nu este, doar de obraz, ce s-a gandit domnul Vintu? Ca singura sa sansa sa nu iasa mototolit ca un cornet cu seminte aruncat dupa utilizare din necazul vietii sale este tot castigarea puterii de catre adversarii lui Traian Basescu.

Prin urmare critica amplasamentul strategic al USL si remarca faptul ca trupele nu sunt hranite cu carne, ci cu mamaliga, ca liderii se adapa cu obsesii, ca nu sunt la inaltimea momentului. Reprosurile nu au o tusa deranjanta pentru Opozitie, nu gasesc o zona noua care sa le fie imputabila lui Crin Antonescu si Victor Ponta, se inscriu in linia observatiilor generale pe care le aduc comentatorii la adresa acestora - mai lasati-l pe Traian Basescu, aduceti ceva nou in discurs, primeniti galeriile din fruntea partidelor, veniti cu solutii!

Pagube minime pentru USL, as spune inexistente, dar care este, totusi, rostul prestatiei fostului patron de la Realitatea TV?

S.O. Vintu stie ca nu se bucura de simpatie populara. Realizeaza, deci, ca o delimitare de Uniunea Social Liberala are sanse mari sa o faca mai credibila in ochii romanilor. Oricine il scuipa pe Vintu devine automat (operam cu majoritati) dezirabil, oricine este improscat de acesta capata afectiune. Ca n-o fi vorba despre o tentativa de a-l induiosa pe Traian Basescu, de a cere iertare prin incolonarea ideatica in oastea celor ce aspira sa ramana la guvernare. Inteligent, nu?

Da, dar numai pana la un punct. Daca domnul Vintu se bazeaza pe faptul ca romanii sunt imbecili, am o veste pentru el: oricat de redusi mintal ar fi, sau de neinformati, ca marea majoritate a electoratului, adica satui de politica si dezbateri televizate, exista o regula care functioneaza in orice domeniu al marketingului: mesajele prea ostentative nu aduc efectul scontat.

Ca sa nu-mi spuna mie cineva ca in momentul cand gospodinele afla ca S.O. Vintu a criticat dur prestatia lui Crin Antonescu si Victor Ponta - cu ajutorul mass-media, care pentru a vinde, are tendinta de a exagera - nu-si pun intrebarea ce se petrece, de fapt, indaratul cuvintelor!

Desigur ca nu gospodinelor li se adreseaza fostul mogul. Cele care prind informatia vor sesiza ca undeva miroase, insa barbatii lor vor merge mai departe cu analiza, isi spune domnul Vintu. Insa pana la a ajunge la concluzia ca acesta face un joc pervers, le este la indemana o concluzie mult mai simpla: pana si el s-a prins cine-s liderii USL. Adica inversul impresiei pe care mizeaza emitentul.

Unde mai pui ca activul PDL a sesizat cu siguranta jocul, si va actiona in consecinta. Deci domnule S.O. Vintu, nu sunteti chiar atat de inteligent!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sorin Ovidiu Vintu USL, #Vintu USL alegeri , #Traian Basescu