Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vintu, despre "jegosii" din presa si caseta in care Basescu lovea un copil

Miercuri, 12 Octombrie 2011, ora 23:50
6436 citiri
Vintu, despre "jegosii" din presa si caseta in care Basescu lovea un copil
Foto: B1TV

Fostul proprietar al Realitatii TV Sorin Ovidiu Vintu crede ca o televiziune comerciala, de stiri, este un simplu suport pentru publicitate, iar cei care nu cred asta sa faca bine sa mearga la TVR Cultural.

Intr-un interviu acordat miercuri seara pentru Ion Cristoiu, Sorin Ovidiu Vintu a schimbat cu acesta o serie de replici dure avand ca subiect scandalul casetei difuzate de Realitatea TV in campania prezidentiala in care Traian Basescu era prezentat ca lovind un copil.

In timp ce Ion Cristoiu a criticat faptul ca Traian Basescu a fost rugat atunci sa comenteze imaginile in direct, fara sa fi fost avertizat de catre moderator anterior, Sorin Ovidiu Vintu a spus ca nici el nu a fost de acord cu aceasta formula, dar televizinile fac tot ce pot pentru rating.

"Ratingul nu justifica nicio porcarie", a replicat Ion Cristoiu. "Vreti sa intram intr-o discutie filosofica? (...) Televiziunea e un suport pentru publicitate. Va place - va uitati, nu va place - nu va uitati. Mergeti si angajati-va la TVR Cultural", a replicat Vintu iritat.

Acesta a mai spus ca orice candidat la presedintie trebuie sa fie in stare sa se apere in fata unor astfel de atacuri si si-a exprimat convingerea ca Traian Basescu nu a jucat teatru in acea seara la Realitatea TV, mai ales ca el "chiar l-a pocnit pe acel copil".

"E problema lui. Vrea sa fie presedinte, trebuie sa aiba stomacul tare", a mai spus SOV.

Cum Ion Cristoiu a continuat sa sustina ca atacul de atunci al moderatorului Razvan Dumitrescu a fost incorect, Sorin Ovidiu Vintu i-a luat acestuia apararea, desi a tinut sa sublinieze : "Nu ati vazut atata jeg in presa romana cat am vazut eu, nu ati vazut atatia jegosi".

In acest context, Sorin Ovidiu Vintu si-a exprimat inca o data convingerea ca in presa au fost infiltrati numerosi ofiteri acoperiti. "Culmea, nu numai ai SRI, a ajuns si SPP sa aiba", a remarcat el ironic.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vintu presa, #Vintu caseta Basescu copil, #Vintu Realitatea , #Traian Basescu