Sorin Ovidiu Vîntu, ieșire pe Facebook împotriva lui Călin Georgescu (AUR): "Este un bou. Dobitocul nu are cunoștințe elementare" VIDEO

Joi, 03 Februarie 2022, ora 18:15
15300 citiri
Sorin Ovidiu Vîntu, ieșire pe Facebook împotriva lui Călin Georgescu (AUR): "Este un bou. Dobitocul nu are cunoștințe elementare" VIDEO
Fostul mogul de presă Sorin Ovidiu Vîntu și-a făcut emisiune pe Facebook FOTO Facebook / Sorin Ovidiu Vîntu / Captură Video

Fostul mogul de presă Sorin Ovidiu Vîntu a declarat joi, 3 februarie, pe Facebook, ce părere are despre Călin Georgescu, lider AUR propus de partid în trecut pentru funcția de premier. „Este un bou. Băiatul ăla nu are nimic în cap”, a afirmat tranșant Vîntu.

Vîntu a făcut afirmațiile într-una din emisiunile sale de pe Facebook.

„În ultimii ani am primit o mulțime de întrebări despre Călin Georgescu, ce părere am despre el. Întâmplarea face că zapând pe televizor, îl văd pe domnul Călin Georgescu într-o emisiune. Acum pot, în cunoștință de cauză, să-mi exprim opinia. Este un bou. Nu pentru chestia cu legionarii. Habar n-avea că epoca legionarilor e împărțită în două. Epoca Zelea-Codreanu și epoca Horia Sima. Horia Sima făcându-se vinovat de asasinatele cumplite care au avut loc care au transformat mișcarea legionară într-o mișcare fascistă”, a relatat Sorin Ovidiu Vîntu.

VIDEO Facebook / Sorin Ovidiu Vîntu

Fostul mogul și-a argumentat apoi verdictul precizând că atunci când a fost întrebat despre proiecte economice, Călin Lavric nu a avut nicio idee concretă.

„Domnul respectiv, când a fost întrebat despre proiecte economice, n-a avut nicio idee. Ba da, a avut una, să modernizăm și să extindem portul Constanța. Dobitocul ăla nu are cunoștințe elementare despre ce se întâmplă în România. Ce volum de mărfuri erau pe timpul lui Ceaușescu care se exportau? Ce volum de minerale care să alimenteze combinatele, fabricele, uzinele românești? Pe vremea lui Ceaușescu portul Constanța era al doilea ca mărime din Europa.

Băiatul ăla nu are nimic în cap. Mi-ar fi plăcut să confirme CV-ul pe care îl etalează. Cum dracu a ajuns în pozițiile alea, habar n-am. Deci, este un bou”, a conchis Vîntu.

După eliberarea din pușcărie, în aprilie 2020, Sorin Ovidiu Vîntu este foarte activ pe rețelele de socializare, fiind un critic acerb al măsurilor luate de guvern și de președinte, în special.

Mai nou, are emisiune proprie pe Facebook și se adresează urmăritorilor lui cu ”Salut, generație!”

#Sorin Ovidiu Vintu, #calin georgescu, #premierul aur, #mogul de presa , #Stiri Calin Georgescu