Sorin Rosca Stanescu, eliberat din inchisoare

Joi, 25 Iunie 2015, ora 15:55
7598 citiri
Sorin Rosca Stanescu, eliberat din inchisoare
Foto: Ziare.com

Fostul senator liberal Sorin Rosca Stanescu a fost eliberat conditionat din inchisoare, joi.

Fostul parlamentar fusese condamnat in dosarul Rompetrol si a executat mai putin de o treime din pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare, respectiv opt luni si jumatate, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de judecatorii Tribunalului Ilfov.

De ce vor judecatorii sa-l lase pe Rosca Stanescu in liberate: A scris trei carti, e matur si intelectual

Luni, magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au motivat decizia prin care au stabilit ca Sorin Rosca Stanescu poate fi eliberat conditionat, dupa ce a executat opt luni din pedeapsa la care a fost condamnat in dosarul Rompetrol.

In motivarea lor, judecatorii au aratat ca au fost convinsi sa-l elibereze conditionat pe senatorul PNL de faptul ca acesta a publicat trei lucrari stiintifice in perioada in care a fost incarcerat si a participat la numeroase activitati educationale.

Sorin Rosca Stanescu, eliberat conditionat

De asemenea, judecatorii au mai remarcat ca fostul senator "prezinta personalitate matura, structurata, nivel intelectual ridicat, corespunzator nivelului de instruire scolara, sfera larga de interese si preocupari, fermitate si perseverenta in atingerea obiectivelor stabilite, buna modulare a frustrarilor emotionale aferente mediului carceral prin munca intelectuala, atitudine cooperanta, capacitate buna de contact, bun potential de adaptare si conduita echilibrata pana in prezent".

Senatorul Sorin Rosca Stanescu, inchisoare cu executare - 10 condamnari in Dosarul Rompetrol

Sorin Rosca Stanescu a fost condamnat, in 7 octombrie 2014, la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul Rompetrol, pentru utilizarea de informatii privilegiate si constituirea unui grup infractional organizat.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rosca Stanescu eliberat, #SRS eliberat, #Sorin Rosca Stanescu iesit inchisoare, #Rosca Stanescu eliberat conditionat , #inchisoare
Comentarii