Antonescu are sustinere pentru excluderea lui SRS din PNL

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 13:14
1610 citiri
Antonescu are sustinere pentru excluderea lui SRS din PNL
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNL, Radu Stroe, a declarat ca-l sustine "in totalitate" pe Crin Antonescu, care a declarat ca Sorin Rosca Stanescu ar trebui sa fie exclus din partid, dupa scandalul generat de acuzatiile aduse presedintelui Traian Basescu.

"Stiu ceea ce a declarat presedintele Antonescu, il sustin in totalitate, prin urmare azi va fi o discutie foarte serioasa si aproape ca nu vad cum s-ar putea iesi din aceasta discutie fara excludere, nu vad cum", a declarat Stroe, citat de B1 TV, care preia Mediafax.

Biroul Politic National al PNL a fost convocat pentru luni pentru a se propune excluderea senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu, anunta sambata Crin Antonescu.

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, vineri seara, ca va cere ca senatorul Sorin Rosca Stanescu sa fie exclus din partid daca se dovedeste ca documentele pe care le-a prezentat si care il incrimineaza pe presedintele Traian Basescu sunt false.

Antonescu: Daca documentele lui SRS sunt false, propun sa fie exclus din PNL (Video)

"Daca intr-adevar Sorin Rosca Stanescu a aruncat pe piata niste documente false, eu voi face propunerea excluderii din PNL, pentru ca un senator al Romaniei si un senator liberal nu poate face asta", a spus liderul liberal, la Romania TV.

SRS a facut publice mai multe documente, despre care acesta a spus ca demonstreaza faptul ca presedintele s-a folosit de "bani negri" in campania electorala din 2004. El a mentionat ca, la acea vreme, in contul bancar al Aliantei DA au fost sapte milioane de dolari din strainatate.

Apoi, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a precizat ca documentele prezentate de SRS sunt false. Procurorii au constatat ca operatiunile mentionate "nu sunt reale" si nu au fost efectuate, dupa ce Oficiul pentru Spalarea Banilor s-a autosesizat in acest caz.

In aceeasi zi in care Parchetul a anuntat ca respectivele documente sunt false, presedintele Traian Basescu a declarat ca Sorin Rosca Stanescu este "un mincinos prost", care "nu duce falsul pana la capat".

Seful statului a precizat ca nicio suma in lei nu poate fi virata intr-un cont in valuta, asa cum reiese din documentele prezentate de SRS.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Stroe Sorin Rosca Stanescu, #SRS exclus PNL, #Sorin Rosca Stanescu PNL, #SRS acuzatii Basescu , #PNL