Rosca Stanescu, interventii la Guvern pentru Dan Diaconescu si Daniela Lulache (Video)

Vineri, 17 Mai 2013, ora 13:49
6692 citiri
Rosca Stanescu, interventii la Guvern pentru Dan Diaconescu si Daniela Lulache (Video)
Foto: nasul.tv

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a trimis la Guvern o scrisoare semnata de un asistent al lui Dan Diaconescu, in care ii atragea atragea atentia asupra unor aspecte legate de privatizarea Oltchim. Rosca Stanescu a negat ca ar fi incercat sa faca trafic de influenta pentru Dan Diaconescu.

"Va transmit cat pot de urgent acest mesaj in speranta ca va poate fi de folos. Textul pe care il atasez este identic cu cel pe care l-am primit eu insumi de la domnul Eugen Anca, care il asista pe Dan Diaconescu in aceasta tranzactie cu cantec. Cred ca informatiile din mesajul pe care l-am primit pot fi utile pentru luarea unei decizii corecte. In ceea ce ma priveste, am libertatea deplina de la domnul Eugen Anca, inteleg ca si de la Dan Diaconescu, de a va prezenta integral acest document", i-a scris Sorin Rosca Stanescu premierului, documentul fiind prezentat joi seara intr-o emisiune la Romania TV.

Invitat in emisiune, Sorin Rosca Stanescu a respins acuzatiile potrivit carora ar fi incercat sa faca trafic de influenta, sustinand ca, de fapt, a fost "un ajutor colegial", pentru care premierul Ponta i-ar fi si multumit.

Printre solicitarile care mai figurau in scrisoarea semnata de Eugen Anca si trimisa de Sorin Rosca Stanescu mai departe, premierului Victor Ponta, se cerea inclusiv sa se inceapa de urgenta procedurile de privatizare a obiectivelor aflate inca in patrimoniul statului roman sau pentru demararea investitiilor la cele doua CET-uri noi (Ramnicu Valcea si Ploiesti).

Sorin Rosca Stanescu a negat ca ar fi incercat sa faca trafic de influenta si a parasit emisiunea.

Romania TV a mai prezentat si mailuri trimise de catre Rosca Stanescu unor angajati ai Guvernului in scopul de a influenta unele numiri facute de catre premier. "Te rog convinge-l ca Daniela Lulache trebuie numita la Nuclearelectrica", este continutul unuia dintre aceste mailuri.

De asemenea, Sorin Rosca Stanescu era interesat sa influenteze numirea noii conduceri de la Metrorex. "Am un CV al lui Marin Lepadat care trebuie pus la Metrou. A fost decorat de Ion Iliescu si dat afara de Dobre", scria senatorul PNL.

Contactat ulterior de postul de televiziune B1, presedintele Crin Antonescu a declarat ca nu stie nimic despre interventiile facute de Rosca Stanescu in favoarea Danielei Lulache.

Citește și:
Corina Creţu, despre spitalele regionale: „Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile; Din punctul de vedere al Bruxelles-ului, tot ce se putea face s-a făcut”
Corina Creţu, despre spitalele regionale: „Nu înţeleg de ce nu se lansează licitaţiile; Din punctul de vedere al Bruxelles-ului, tot ce se putea face s-a făcut”
Europarlamentarul Corina Creţu, fost comisar european, afirmă că, având în vedere că toate etapele care presupuneau implicarea autorităţilor europene în realizarea spitalelor regionale din...
Virgil Popescu: Nu punem nicio taxă pe soare. Cei de la USR şi AUR au trunchiat adevărul
Virgil Popescu: Nu punem nicio taxă pe soare. Cei de la USR şi AUR au trunchiat adevărul
Ministrul Energiei Virgil Popescu a transmis luni seară, 5 decembrie, că nu va fi introdusă ”nicio taxă”. ”Prin aşa zisa taxă, care de fapt nu există, cei de la USR şi AUR au...
Comentarii
Poza Ioan cel adevarat 2
Ioan cel adevarat 2
rank 5
Un nou "Catalin Voicu" acest SRS.Trafic de influenta veritabil.DNA ?