Rosca Stanescu, interventii la Guvern pentru Dan Diaconescu si Daniela Lulache (Video)

Vineri, 17 Mai 2013, ora 13:49
6856 citiri
Rosca Stanescu, interventii la Guvern pentru Dan Diaconescu si Daniela Lulache (Video)
Foto: nasul.tv

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a trimis la Guvern o scrisoare semnata de un asistent al lui Dan Diaconescu, in care ii atragea atragea atentia asupra unor aspecte legate de privatizarea Oltchim. Rosca Stanescu a negat ca ar fi incercat sa faca trafic de influenta pentru Dan Diaconescu.

"Va transmit cat pot de urgent acest mesaj in speranta ca va poate fi de folos. Textul pe care il atasez este identic cu cel pe care l-am primit eu insumi de la domnul Eugen Anca, care il asista pe Dan Diaconescu in aceasta tranzactie cu cantec. Cred ca informatiile din mesajul pe care l-am primit pot fi utile pentru luarea unei decizii corecte. In ceea ce ma priveste, am libertatea deplina de la domnul Eugen Anca, inteleg ca si de la Dan Diaconescu, de a va prezenta integral acest document", i-a scris Sorin Rosca Stanescu premierului, documentul fiind prezentat joi seara intr-o emisiune la Romania TV.

Invitat in emisiune, Sorin Rosca Stanescu a respins acuzatiile potrivit carora ar fi incercat sa faca trafic de influenta, sustinand ca, de fapt, a fost "un ajutor colegial", pentru care premierul Ponta i-ar fi si multumit.

Printre solicitarile care mai figurau in scrisoarea semnata de Eugen Anca si trimisa de Sorin Rosca Stanescu mai departe, premierului Victor Ponta, se cerea inclusiv sa se inceapa de urgenta procedurile de privatizare a obiectivelor aflate inca in patrimoniul statului roman sau pentru demararea investitiilor la cele doua CET-uri noi (Ramnicu Valcea si Ploiesti).

Sorin Rosca Stanescu a negat ca ar fi incercat sa faca trafic de influenta si a parasit emisiunea.

Romania TV a mai prezentat si mailuri trimise de catre Rosca Stanescu unor angajati ai Guvernului in scopul de a influenta unele numiri facute de catre premier. "Te rog convinge-l ca Daniela Lulache trebuie numita la Nuclearelectrica", este continutul unuia dintre aceste mailuri.

De asemenea, Sorin Rosca Stanescu era interesat sa influenteze numirea noii conduceri de la Metrorex. "Am un CV al lui Marin Lepadat care trebuie pus la Metrou. A fost decorat de Ion Iliescu si dat afara de Dobre", scria senatorul PNL.

Contactat ulterior de postul de televiziune B1, presedintele Crin Antonescu a declarat ca nu stie nimic despre interventiile facute de Rosca Stanescu in favoarea Danielei Lulache.

Quarterly Report - Editia 4

Kelemen Hunor dezvăluie adevăratul motiv al ieșirii UDMR din coaliția cu PSD și PNL: „Iohannis mi-a cerut să fac ceva în 2022 și am refuzat să o fac”
Kelemen Hunor dezvăluie adevăratul motiv al ieșirii UDMR din coaliția cu PSD și PNL: „Iohannis mi-a cerut să fac ceva în 2022 și am refuzat să o fac”
Kelemen Hunor a recunoscut la un eveniment de campanie că UDMR a fost exclus din guvernul pe care îl forma cu PSD și PNL din cauza declarației rasiste a lui Viktor Orbán la Băile Tușnad,...
USR acuză PSD că are pe listele de consilieri dintr-o comună din Timiș doi traficanți de migranți
USR acuză PSD că are pe listele de consilieri dintr-o comună din Timiș doi traficanți de migranți
USR a transmis, joi, 23 mai, că pe listele PSD pentru Consiliul Local al localității timișene Dumbrăvița se află doi traficanţi de migranţi, condamnaţi definitiv. Totodată, USR cere...
#Rosca Stanescu Lulache Nuclearelectrica, #Rosca Stanescu interventie Diaconescu, #Rosca Stanescu interventie Ponta Oltchim , #PNL