Smerit, SRS ingroapa securea: Ar fi dramatic sa se rupa USL din cauza mea

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 22:35
3029 citiri
Smerit, SRS ingroapa securea: Ar fi dramatic sa se rupa USL din cauza mea
Foto: B1 TV

Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a schimbat tonul declaratiilor, precizand de aceasta data ca isi mentine scuzele fata de Victor Ponta chiar si in situatia in care PNL ar fi in razboi cu PSD. Totodata, SRS a apreciat ca ar fi "dramatic" ca USL sa se rupa din cauza lui.

"Eu nu am venit aici sa imi iau scuzele inapoi, scuze pe care i le-am cerut premierului Ponta pentru unele afirmatii.

Trebuie sa discutam chestiuni de fond pentru modul in care USL merge mai departe. USL in campanie a fost un tip de uniune, iar in momentul guvernarii este alt tip de organizatie si este normal sa fie asa. Daca diferentele doctrinare nu se vedeau in campanie, in momentul in care construiesti actul de guvernare, apare nevoia fiecarui partid sa isi deseneze teritoriul doctrinar", a declarat liberalul, invitat miercuri seara, la B1 TV.

Senatorul a marturisit ca si-a analizat propriile afirmatii in ultimele zile, in tot acest "iures" al declaratiilor politice.

C. Antonescu: Fractura USL nu mai e "inventie de presa". Nu stiu ce au de gand cei din PSD

"USL este o constructie prea importanta ca sa se rupa asa usor. Mi-am analizat si eu comportamentul in iuresul asta de replici politice. Stiu foarte bine ca am facut unele afirmatii care il jignesc pe premierul Victor Ponta si chiar daca vom ajunge in razboi politic, eu imi mentin scuzele, e omeneste sa recunosti cand ai gresit fata de un om", a adaugat SRS.

Acesta a mai opinat ca ar fi "dramatic" ca el sa fie vinovat de ruperea USL.

"Ar fi dramatic sa se rupa din cauza mea. Daca e sa se rupa, sa se rupa, dar nu din cauza mea. Pentru mine ar fi o mare dezamagire pentru ca as avea mereu pe constiinta acest lucru. Pe de alta parte, daca USL se rupe din cauza mea, inseamna ca am vazut aceasta constructie mai mare decat era", a mai declarat SRS.

Acesta a mentionat insa ca isi mentine parerea in ceea ce priveste coabitarea presedinte-premier.

"Eu cred ca aceasta coabitare este toxica si pentru USL, si pentru PSD, si pentru Victor Ponta. Nu am sa renunt niciodata sa spun 'infamul pact'", a mai spus senatorul.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Sorin Rosca Stanescu USL, #SRS scandal USL, #SRS scuze Ponta, #SRS pact coabitare , #PNL