Smerit, SRS ingroapa securea: Ar fi dramatic sa se rupa USL din cauza mea

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 22:35
3029 citiri
Smerit, SRS ingroapa securea: Ar fi dramatic sa se rupa USL din cauza mea
Foto: B1 TV

Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a schimbat tonul declaratiilor, precizand de aceasta data ca isi mentine scuzele fata de Victor Ponta chiar si in situatia in care PNL ar fi in razboi cu PSD. Totodata, SRS a apreciat ca ar fi "dramatic" ca USL sa se rupa din cauza lui.

"Eu nu am venit aici sa imi iau scuzele inapoi, scuze pe care i le-am cerut premierului Ponta pentru unele afirmatii.

Trebuie sa discutam chestiuni de fond pentru modul in care USL merge mai departe. USL in campanie a fost un tip de uniune, iar in momentul guvernarii este alt tip de organizatie si este normal sa fie asa. Daca diferentele doctrinare nu se vedeau in campanie, in momentul in care construiesti actul de guvernare, apare nevoia fiecarui partid sa isi deseneze teritoriul doctrinar", a declarat liberalul, invitat miercuri seara, la B1 TV.

Senatorul a marturisit ca si-a analizat propriile afirmatii in ultimele zile, in tot acest "iures" al declaratiilor politice.

C. Antonescu: Fractura USL nu mai e "inventie de presa". Nu stiu ce au de gand cei din PSD

"USL este o constructie prea importanta ca sa se rupa asa usor. Mi-am analizat si eu comportamentul in iuresul asta de replici politice. Stiu foarte bine ca am facut unele afirmatii care il jignesc pe premierul Victor Ponta si chiar daca vom ajunge in razboi politic, eu imi mentin scuzele, e omeneste sa recunosti cand ai gresit fata de un om", a adaugat SRS.

Acesta a mai opinat ca ar fi "dramatic" ca el sa fie vinovat de ruperea USL.

"Ar fi dramatic sa se rupa din cauza mea. Daca e sa se rupa, sa se rupa, dar nu din cauza mea. Pentru mine ar fi o mare dezamagire pentru ca as avea mereu pe constiinta acest lucru. Pe de alta parte, daca USL se rupe din cauza mea, inseamna ca am vazut aceasta constructie mai mare decat era", a mai declarat SRS.

Acesta a mentionat insa ca isi mentine parerea in ceea ce priveste coabitarea presedinte-premier.

"Eu cred ca aceasta coabitare este toxica si pentru USL, si pentru PSD, si pentru Victor Ponta. Nu am sa renunt niciodata sa spun 'infamul pact'", a mai spus senatorul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sorin Rosca Stanescu USL, #SRS scandal USL, #SRS scuze Ponta, #SRS pact coabitare , #PNL