SRS, nou atac la Antonescu: I-a creat lui Ponta o situatie extrem de confortabila

Luni, 26 August 2013, ora 09:14
2677 citiri
SRS, nou atac la Antonescu: I-a creat lui Ponta o situatie extrem de confortabila
Foto: Arhiva

Fara sa sufle o vorba despre proaspata sa demitere din functia de consilier al lui Crin Antonescu, Sorin Rosca Stanescu analizeaza nominalizarea, in premiera, a doi politicieni pentru aceeasi functie de ministru.

Sorin Rosca Stanescu scrie, pe blogul sau, ca "liberalii au decis sa-i creeze premierului o situatie extrem de confortabila".

"Fara vreo experienta in administratia centrala, europarlamentarul Ramona Manescu are avantajul indiscutabil al expertizei legate de relatia extrem de complexa pe care acest minister trebuie sa o dezvolte cu diferite institutii internationale", scrie fostul consilier al lui Crin Antonescu.

Pe de alta parte, liberalul ofera o posibila explicatie pentru refuzul premierului Ponta de a accepta nominalizarea lui Nini Sapunaru la Transporturi. "In Vrancea, Nini Sapunaru s-a aflat in conflict, si unul de ani de zile, cu cel mai important presedinte de Consiliu Judetean al PSD, cu domnul Marian Oprisan.

Cel mai important pentru ca Marian Oprisan este si copresedinte al presedintilor de Consilii Judetene PSD. In aceste conditii, sub presiunea organizatiilor, Victor Ponta a reactionat exprimandu-si, intr-o forma destul de voalat, o rezerva la adresa lui Sapunaru", sustine Sorin Rosca Stanescu.

Sorin Rosca Stanescu nu mai este consilierul lui Antonescu: "Pentru ca a descris public cum gresesc" (Video)

Sorin Rosca Stanescu si-a pierdut, duminica, functia de consilier a presedintelui PNL, Crin Antonescu. Liderul PNL a luat aceasta decizie in timpul sedintei BPN in care se discutau propunerile pentru sefia Ministerului Transporturilor.

"Astazi (duminica - n.red.) l-am eliberat pe Sorin Rosca Stanescu din pozitia de consilier. Cand am devenit presedintele PNL, domnia sa si-a oferit aceasta pozitie si astazi l-am eliberat din functie pentru ca a descris public cum gresesc eu", a declarat Crin Antonescu, duminica, intr-o conferinta de presa.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Sorin Rosca Stanescu nominalizari Transporturi, #Sorin Rosca Stanescu blog , #PNL