Vlad Moisescu: Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Duminica, 19 Mai 2013, ora 16:36
3217 citiri
Vlad Moisescu: Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime
Foto: B1 TV

Vlad Moisescu (foto), presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala (IRL), a declarat ca prin modul in care Crin Antonescu conduce PNL este tinut in partid un om ca Sorin Rosca Stanescu, dar sunt dati afara liberalii cu vechime pentru ca au construit IRL.

"Din pacate, in PNL sunt dati afara din partid oameni care au si 23 de ani vechime, care construiesc o asociatie nonguvernamentala, dar sunt tinuti oameni care au intrat acum un an si distrug o coalitie guvernamentala. (...) Este evident ca a fost o criza puternica care putea sa duca la ruperea USL, dar acesta este modul in care domnul presedinte Antonescu intelege sa conduca partidul", a sustinut Moisescu, duminica, intr-o conferinta de presa.

Intrebat ce asteptari are de la Delegatia Permanenta a PNL din 27 mai, in care s-ar putea discuta si cazul primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman, membru fondator al IRL, Moisescu a raspuns ca nu mai are "demult asteptari de la Delegatia Permanenta a partidului".

Totodata, intrebat la cine s-a referit cand a vorbit de excluderea a membri vechi de 23 de ani ai PNL, Moisescu a raspuns: "La noi". "Suntem inca membri, probabil pana pe 27 mai", a spus el, adaugand ca excluderea celor care au fondat IRL ar putea avea loc in diverse formule, el fiind membru simplu si putand fi exclus direct de filiala, fara discutie in Delegatia Permanenta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca in chestiunea despartirii de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, dar si de Vlad Moisescu, va scrie "garantat doua-trei volume", precum au scris Constantin Noica si Alexandru Paleologu.

Antonescu a fost intrebat daca in cazul lui Andrei Chiliman si al lui Vlad Moisescu, cu ocazia Delegatiei Permanente a PNL, se va lua o decizie in privinta despartirii acestora de partid. "O sa avem timp sa discutam despre chestiunile astea, facem o data o chestiune asa literara, vorbim despre cum Noica a scris 'Despartirea de Goethe', dupa aceea in parafraza domnul Paleologu, batranul, seniorul, a scris 'Despartirea de Noica', o sa scriu si eu, va promit, doua-trei volume, garantat", a raspuns Antonescu.

El a precizat ca la nivelul BPN a fost luata decizia de a convoca Delegatia Permanenta a PNL pentru data de 27 mai. "Cu acea ocazie, desigur si un Birou Politic o va preceda, vom avea discutii pe alte domenii, cu siguranta pe Sanatate, probabil si pe Transporturi (...) O sa avem subiecte si lunea viitoare mai importante decat asta", a declarat Antonescu.

Quarterly Report - Editia 4

USR acuză PSD că are pe listele de consilieri dintr-o comună din Timiș doi traficanți de migranți
USR acuză PSD că are pe listele de consilieri dintr-o comună din Timiș doi traficanți de migranți
USR a transmis, joi, 23 mai, că pe listele PSD pentru Consiliul Local al localității timișene Dumbrăvița se află doi traficanţi de migranţi, condamnaţi definitiv. Totodată, USR cere...
CTP, despre bătălia electorală din București: ”A urcat cu sprijinul porcesc al CîNîN Voiculescu. Cum o să fie dacă regina Voluntariului...”
CTP, despre bătălia electorală din București: ”A urcat cu sprijinul porcesc al CîNîN Voiculescu. Cum o să fie dacă regina Voluntariului...”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat printr-o postare pe rețelele sociale bătălia electorală pentru Primăria Capitalei, referindu-se la ultimele sondaje de opinie referitoare la...
#Vlad Moisescu Sorin Rosca Stanescu, #Vlad Moisescu Crin Antonescu, #Antonescu Vlad Moisescu Chiliman , #PNL