Antonescu: Daca documentele lui SRS sunt false, propun sa fie exclus din PNL (Video)

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 20:43
3955 citiri
Antonescu: Daca documentele lui SRS sunt false, propun sa fie exclus din PNL (Video)
Foto: B1 TV

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, vineri seara, ca va cere ca senatorul Sorin Rosca Stanescu sa fie exclus din partid daca se dovedeste ca documentele pe care le-a prezentat si care il incrimineaza pe presedintele Traian Basescu sunt false.

"Daca intr-adevar Sorin Rosca Stanescu a aruncat pe piata niste documente false, eu voi face propunerea excluderii din PNL, pentru ca un senator al Romaniei si un senator liberal nu poate face asta.

Noi vom lupta pana la capat cu Traian Basescu, dar asemenea mijloace nu pot fi permise impotriva nimanui. (...) Daca domnul Traian Basescu are sa-i puna intrebari lui Sorin Rosca Stanescu, din perioada in care erau foarte apropiati, poate sa o faca", a declarat Crin Antonescu, la Realitatea TV, in contextul scandalului din ultimele zile, in care Sorin Rosca Stanescu a facut mai multe dezvaluri referitoare la Traian Basescu.

SRS il ataca din nou pe Basescu: A folosit in campanie 7 milioane de euro, bani negri (Video)

Senatorul a facut publice mai multe documente, despre care acesta a spus ca demonstreaza faptul ca presedintele s-a folosit de "bani negri" in campania electorala din 2004. El a mentionat ca, la acea vreme, in contul bancar al Aliantei DA au fost sapte milioane de dolari din strainatate.

Apoi, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a precizat ca documentele prezentate de SRS sunt false. Procurorii au constatat ca operatiunile mentionate "nu sunt reale" si nu au fost efectuate, dupa ce Oficiul pentru Spalarea Banilor s-a autosesizat in acest caz.

Parchetul General: Acuzatiile lui SRS despre banii negri din campania lui Basescu sunt false

"Concluziile verificarilor vor fi avute in vedere la solutionarea cauzei, care in prezent este in faza actelor premergatoare", se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Ministerului Public.

Basescu, prima reactie in scandalul banilor negri din campanie: SRS e un mincinos prost

In plus, presedintele a declarat, joi seara, ca Sorin Rosca Stanescu este "un mincinos prost", care "nu duce falsul pana la capat". Mai mult, presedintele l-a dat in judecata pe parlamentarul liberal pentru afirmatiile la adresa sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat că strategia PSD şi PNL ar fi aceea de a folosi ”iepuri” în localităţile în care nu au candidaţi comuni pentru alegerile locale, astfel încât...
Schimbări la impozitarea indemnizaţiei de internship. Ce prevede proiectul USR
Schimbări la impozitarea indemnizaţiei de internship. Ce prevede proiectul USR
Indemnizaţia de internship ar putea să fie impozitată doar dacă aceasta este mai mare decât salariul de bază minim brut pe ţară, conform unei iniţiative legislative depusă de...
#Crin Antonescu excludere SRS, #SRS exclus PNL, #Crin Antonescu SRS dat afara, #scandal SRS Basescu, #Rosca Stanescu dat afara partid , #senator