Dragnea e internat, dar nu se stie in ce clinica: Pintea spune ca presedintele PSD are incredere in sistemul sanitar romanesc

Duminica, 17 Martie 2019, ora 15:53
14674 citiri
Dragnea e internat, dar nu se stie in ce clinica: Pintea spune ca presedintele PSD are incredere in sistemul sanitar romanesc
Foto: Facebook/Sorina Pintea

Miistrul Sanatatii, Sorina Pintea, a discutat despre faptul ca Liviu Dragnea este internat in spital dupa ce a acuzat dureri de spate.

Sorina Pintea a transmis ca presedintele PSD a spus ca are incredere in sistemul sanitar romanesc si in medicii din Romania, transmite Antena 3.

De asemenea, intr-o interventie la Realitatea TV, Codrin Stefanescu a declarat cum Dragnea a acuzat mari dureri de spate, precizand ca seful PSD se afla intr-un spital de stat, nu la privat, asa cum s-a anuntat initial.

"Este la un spital de stat", a spus Stefanescu. Intrebat de moderator la care spital este internat Dragnea, Stefanescu a refuzat sa raspunda. "Nu pot sa va spun la care, dar vad ca va doare mult aceasta idee", a punctat el, vorbind din nou despre durerile acuzate de Liviu Dragnea inainte sa ajunga la spital.

Codrin Stefanescu a anuntat ca presedintele PSD ar avea o dubla hernie de disc. "Medicii au stabilit aseara sa il interneze si i-au interzis sa iasa din spital, sa inceapa sa isi faca tratament. Vor decide medicii daca este nevoie de operatie, interventie chirurgicala sau nu in cursul acestei zile. In orice caz nu l-au lasat sa se deplaseze. Au zis ca a riscat foarte mult cu acele dureri sa mearga in tot turneul prin tara", a precizat acesta.

Presa a transmis ca Dragnea s-a internat la o clinica privata. Acesta s-a internat, sambata, imediat dupa ce a terminat intalnirea de la Snagov cu membrii filialei PSD Ilfov.

Amintim ca Liviu Dragnea era citat luni la Inalta Curte, pentru un nou termen in apelul pe care l-a facut fata de sentinta din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

#Pintea Dragnea spital, #Pintea Dragnea sistem medical , #ministrul Sanatatii