Elon Musk, acuzat că i-a oferit unei stewardese un cal în schimbul unor favoruri sexuale

Vineri, 20 Mai 2022, ora 15:45
6836 citiri
Elon Musk, acuzat că i-a oferit unei stewardese un cal în schimbul unor favoruri sexuale
Elon Musk FOTO Twitter

SpaceX, firma aerospațială fondată de Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a plătit unei însoțitoare de bord 250.000 de dolari pentru a soluționa o reclamație pentru conduită sexuală necorespunzătoare împotriva lui Musk în 2018.

Însoțitoarea a lucrat ca membru al echipajului de cabină pe bază de contract pentru flota de avioane corporative a SpaceX. Ea l-a acuzat pe Musk că și-a expus penisul în erecție, i-a mângâiat piciorul fără consimțământ și i s-a oferit un cal în schimbul unui masaj erotic, potrivit interviurilor și documentelor obținute de Business Insider.

Incidentul, care a avut loc în 2016, este prezentat într-o declarație semnată de o prietenă a însoțitoarei. Detaliile din această poveste sunt extrase din declarație, precum și din alte documente, inclusiv corespondența prin e-mail și alte înregistrări partajate cu Insider.

Potrivit declarației, însoțitoarea i-a mărturisit prietenei că, după ce și-a luat în primire postul de însoțitor de bord, a fost încurajată să obțină licența de maseuza pentru a-i putea face masaje lui Musk. În timpul unui astfel de masaj într-o cabină privată a lui Musk, acesta i-a făcut propunerea infamă.

După ce Insider l-a contactat pe Musk pentru comentarii, el a trimis un e-mail pentru a cere mai mult timp pentru a răspunde și a spus că există „mult mai multe în această poveste”.

Un cal în schimbul unui masaj erotic

Însoțitoarea de zbor i-a spus prietenei ei că miliardarul SpaceX și fondatorul Tesla i-au cerut să vină în camera lui în timpul unui zbor la sfârșitul anului 2016 „pentru un masaj corporal complet”, se arată în declarație. Când a sosit, însoțitoarea a descoperit că Musk „era complet gol, cu excepția unui cearșaf care acoperea jumătatea inferioară a corpului”. În timpul masajului, se spune în declarație, Musk „și-a expus organele genitale”, apoi „a atins-o și s-a oferit să-i cumpere un cal dacă << ar face mai mult >>, referindu-se la efectuarea de acte sexuale”.

Însoțitorul, care este o fană a hipismului, a refuzat și a continuat cu masajul fără a se implica în vreun comportament sexual.

„Și-a scos penisul, era erect”, a spus un prieten al însoțitoarei.. „Și a început să-i facă propuneri, i-a atins coapsa și i-a spus că îi va cumpăra un cal. Și practic a încercat să o mituiască pentru a-i face un fel de favoare sexuală”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#SpaceX, #hartuire sexuala, #favoruri sexuale, #Elon Musk SpaceX , #SpaceX