Nepotul regelui Spaniei, implicat într-o luptă cu cuțite într-un club de noapte din Madrid

Joi, 29 Decembrie 2022, ora 15:10
2773 citiri
Nepotul regelui Spaniei, implicat într-o luptă cu cuțite într-un club de noapte din Madrid
Felipe Juan Froilán este al patrulea în linia de succesiune la tronul Spaniei/ FOTO: Daily Mail

Felipe Juan Froilán, 24 de ani, este fiul Infantei Elena a Spaniei, sora regelui Felipe al VI-lea, este anchetat de poliția spaniolă pentru o presupusă implicare într-un scandal izbucnit într-un club de noapte din Madrid, în care s-au folosit cuțite.

Froilán este nepotul fostului rege Juan Carlos I, care a condus din 1975 până în 2014, este al patrulea moștenitor în linia de succesiune la tronul Spaniei.

La primele ore ale zilei de 25 noiembrie, polițiștii au fost chemați la clubul de noapte Vandido din Madrid, acolo unde izbucnise un scandal monstru, în care au fost implicate 30 de persoane, printre care și nepotul regelui.

Răfuiala a început după ce un autoturism a fost avariat în fața clubului. Oamenii legii au descoperit pe caldarâm pete de sânge și bucăți dintr-o oglindă a mașinii respective.

În încăierare, un prieten al lui Felipe Juan Froilán a fost tăiat cu un cuțit la unul dintre brațe.

Dacă va fi găsit vinovat, Felipe Juan Froilán riscă o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an în închisoare, informează Daily Mail.

Totuși, grație faptului că s-ar afla la prima condamnare, una sub doi ani, Felipe Juan Froilán s-ar alege cu o pedeapsă cu suspendare.

Nu este pentru prima oară când nepotul regelui Spaniei subiect de scandal.

În luna iulie, tânărul a părăsit clubul de noapte Opium din Marbella, după ce mai multe persoane s-au ales cu răni provocate de împușcături. În acest caz, nu au existat dovezi care să-l incrimineze pe Froilán.

În aprilie, nepotul regelui Spaniei ar fi fost lovit cu pumnul în față, după ce a refuzat să stea la coada formată la toaleta unui club de noapte din Madrid.

În aprilie 2012, Froilán s-a împușcat accidental în picior, în timp ce se afla într-o fermă deținută de familia tatălui său.

Tot în luna aprilie a acelui an, Froilán și sora sa, Victoria Federica, au fost implicați într-un accident de circulație produs în cartierul Salamanca din Madridș

Mașina s-a izbit de mai multe vehicule care erau parcate pe stradă, potrivit El Confidencial.

Sora lui Froilán se afla la volanul autoturismului. Ambii au fost identificați de poliție, dar incidentul a fost ținut secret.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Spania l-a eliberat accidental pe un baron al drogurilor care plănuia să o omoare pe moștenitoarea tronului olandez
Spania l-a eliberat accidental pe un baron al drogurilor care plănuia să o omoare pe moștenitoarea tronului olandez
Un cunoscut șef de cartel al drogurilor care ar fi plănuit să o ucidă pe moștenitoarea tronului olandez și pe premierul Mark Rutte a scăpat de închisoare din cauza unei confuzii judiciare...
Jaqueline Cristian își continuă seria fantastică. Ce performanță a realizat la WTA Madrid
Jaqueline Cristian își continuă seria fantastică. Ce performanță a realizat la WTA Madrid
După sfertul de finală jucat la Charleston și după ce a pus umărul la calificarea miraculoasă a României la turneul final BJK Cup, în dauna Ucrainei (3-2, de la 0-2), tenismena Jaqueline...
#Spania, #nepot, #regele, #felipe, #scandal, #lupta, #cutite, #club de noapte, #madrid , #stiri externe