Soluții inteligente de depozitare pentru case mici

Marti, 28 Iunie 2022, ora 00:50
3439 citiri
Soluții inteligente de depozitare pentru case mici
Spațiile reduse de depozitare, o problemă comună FOTO Unsplash

Atunci când vă mutați într-o casă mai mică decât cea în care locuiați până atunci, depozitarea devine o problemă destul de serioasă, mai ales dacă nu există foarte multe locuri special concepute în acest sens.

Astfel, vine un moment când vă treziți cu zeci de cutii în mijlocul casei, deși ați crezut că v-ați limitat doar la necesare și ați aruncat sau donat tot ce nu mai foloseați, și totuși nu aveți idee unde vor încăpea toate.

10 soluții de depozitare pentru case mici

1. Rafturi în spatele ușilor

Instalarea suporturilor de perete suspendate în spatele ușilor va preveni dezordinea în dulapuri, cămări și sertare. Multe suporturi de perete suspendate vin chiar și cu rafturi reglabile, pe care le puteți adăuga și îndepărta după cum doriți, potrivit moving.com.

2. Rafturi deasupra toaletei

Nimic nu este mai rău decât o baie mică, sufocată cu prosoape, produse de igienă personală și produse de curățenie. Puteți pune rafturi deasupra toaletei unde să puneți produsele pe care le folosiți cel mai des.

3. Paturi cu spațiu de depozitare

Dacă aveți opțiunea să vă alegeți mobila, puteți opta pentru paturi și canapele ce au spațiu de depozitare. Puteți pune atât haine, cât și alte lucruri voluminoase, cum ar fi pături și perne.

4. Cârlige

Ieftine, ușor de montat și foarte practice. Le puteți pune atât la vedere, dacă nu vă deranjează să atârnați prosoape în baie, cât și ascunse, în cămară sau în spatele dulapurilor. Puteți agăța haine, umbrele, pălării, lesa câinelui și multe altele.

5. Coșuri

Coșurile decorative sunt ușor de găsit, arată elegant și vă ajută mult la organizare. De asemenea, puteți opta și pentru cutii din plastic, cărora le puteți pune etichete pentru a găsi mai ușor și rapid obiectele de care aveți nevoie.

6. Taburet cu spațiu de depozitare

Dacă aveați oricum de gând să cumpărați tabureți, alegeți varianta cu spațiu de depozitare. Sunt ideale pentru depozitarea jucăriilor, dar funcționează la fel de bine pentru haine sau pături.

7. Rafturi suspendate pentru bicicletă

Dacă aveți bicicletă, știți deja că ocupă destul de mult spațiu. Un suport vertical suspendat vă va scuti de multe bătăi de cap și nu vă veți împiedica de ea pe podea.

8. Organizatoare de sertare

Sertarele pot ajunge un adevărat haos, astfel că organizatoarele de sertare fac minuni. Pot fi folosite atât pentru haine, cât și pentru machiaje, rechizite sau ustensile de bucătărie.

9. Organizator vertical de jucării

Dacă aveți copii, știți că jucăriile ajung adesea împrăștiate în toată casa, iar minunea curățeniei durează cel mult o zi. Pe lângă faptul că veți economisi spațiu, veți face ordine mai ușor.

10. Suporturi pe pereți

Tindem adesea să cumpărăm tot felul de corpuri de depozitare care se pun pe podea, dar acestea nu fac decât să aglomereze spațiul și așa mic. Oricând aveți posibilitatea, optați pentru suporturile care se montează pe perete.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#spatii depozitare solutii, #spatii depozitare amenajate ingenios, #casa mica , #stiri magazin