Speranta Cliseru si-a dat demisia din functia de consilier al Gabrielei Firea - surse

Sambata, 11 Mai 2019, ora 18:13
5585 citiri
Speranta Cliseru si-a dat demisia din functia de consilier al Gabrielei Firea - surse
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax Foto/Hepta

Speranta Cliseru, consilierul Gabrielei Firea si fostul prefect al Capitalei, a demisionat din functie, au precizat pentru MEDIAFAX surse din cadrul Primariei Capitalei. Cliseru a fost investita in postul de consilier al primarului general in ianuarie 2019.

Surse din cadrul Primariei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, ca Speranta Cliseru si-a dat demisia din functia de consilier contractual pe probleme de mobilitate si infrastructura al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Speranta Cliseru, care a detinut si functia de prefect al Capitalei, a fost numita in luna ianuarie 2019 in postul de consilier al lui Firea.

Pe 20 decembrie 2018, Speranta Cliseru si-a incetat mandatul in functia de prefect al Capitalei. Ea este cunoscuta drept o apropiata a Gabrielei Firea.

Speranta Cliseru a aparut in vizorul opiniei publice dupa protestul din 10 august 2018. La acel moment, a existat o controversa referitoare la semnarea ordinului de interventie in forta a jandarmilor la mitingul din Piata Victoriei.

In timp ce purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru, a sustinut ca aceasta a dat ordinul in jurul orei 23.30 ca jandarmii sa intervina in forta, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut constant ca ordinul a fost scris de jandarmi, iar semnatura prefectului a fost una formala.

#Speranta Cliseru demisie consilier Firea , #Gabriela Firea
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Speranta Cliseru sa spuna la Tribunalul Militar cine a dat si cine