Cina cea de taină. Ce au făcut împreună Barack Obama, Steven Spielberg și Bruce Springsteen la Barcelona FOTO

Vineri, 28 Aprilie 2023, ora 13:47
2279 citiri
Cina cea de taină. Ce au făcut împreună Barack Obama, Steven Spielberg și Bruce Springsteen la Barcelona FOTO
Spilberg si Obama sunt prieteni buni FOTO facebook

Cântărețul Bruce Springsteen, fostul președinte american Barack Obama și regizorul de film Steven Spielberg au luat masa împreună la un restaurant din Barcelona, la care au fost după ce au rezervat o masă sub pseudonim pentru a nu trezi interesul presei.

Toți au fost fotografiați alături de bucătarii și personalul acestui restaurant din hotelul El Palace din Barcelona, specializat în fructe de mare și condus de bucătarul sevillian Rafa Zafra. Aceste imagini au fost publicate pe rețelele de socializare și au provocat o mare surpriză văzându-i pe cei trei prieteni împreună.

Cina a început după miezul nopții, după ce Barack Obama și soția sa, Michelle, au ajuns pe aeroportul din Barcelona cu un zbor privat și s-au instalat la Gran Hotel La Florida, în zona înaltă a orașului, unde sunt cazați și Springsteen și Spielberg, toți prieteni vechi.

Ziarul Ara amintește că restaurantul lui Zafra oferă o listă de vinuri extinsă, de până la 3.000 de euro, iar preparatele principale se bazează pe pește și fructe de mare. Nu se știe ce meniu au savurat de-a lungul serii, la care au participat după ce au rezervat sub pseudonim.

Familia Obama, Spielberg și soția sa, actrița Kate Capshaw, sunt invitații speciali ai lui Springsteen la concertul din această seară de pe Stadionul Olimpic Lluís Companys din capitala catalană, primul din cele două programate la Barcelona.

Eveniment Quarterly Report

Pierdere mare pentru FC Barcelona. Pe cine nu va mai putea conta Xavi
Pierdere mare pentru FC Barcelona. Pe cine nu va mai putea conta Xavi
Atacantul brazilian al echipei FC Barcelona, Raphinha, a suferit o accidentare la tendonul coapsei drepte, a anunţat, sâmbătă, clubul catalan. Raphinha suferă de "o accidentare la bicepsul...
Sergio Ramos a decis derbyul dintre Barcelona și Sevilla VIDEO
Sergio Ramos a decis derbyul dintre Barcelona și Sevilla VIDEO
Echipa spaniolă FC Barcelona a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Sevilla, în etapa a opta din La Liga. Unicul gol al meciului a fost înscris de fundaşul...
#Spielberg, #Obama, #Springsteen, #Cina, #taina, #barcelona , #stiri internationale