Show Aviatic la Giurgiu
Sporturi / aerodrom
A treia editie a Aviatic Show Giurgiu are loc la sfarsitul lunii aprilie, pe Aerodromul Malul Rosu. Programul festivalului include concursuri si demonstratii extreme de zbor cu motoparapanta, speedfly, zboruri demonstrative de pilotaj avioane, motodeltaplane, salturi cu parasuta, evolutie balon cu aer cald, pilotaj radiocomandat (machete de ...
Show aviatic la Clinceni in weekend (Galerie foto)
Vineri, 06 Martie 2009, ora 10:24 - Show aviatic la Clinceni in weekend (Galerie foto)
Sporturi / aerodrom
Pe aerodromul din Clinceni are loc la sfarsitul saptamanii un show aviatic care deschide seria evenimentelor aero de primavara din Romania. Spectatorii vor avea parte de un program concentrat cu...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei aerodrom . Această zonă va concentra articolele categoriei Sporturi din Ziare.Com care au subiectul principal: aerodrom.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - aerodrom, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sporturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.