Opt sportivi romani, internati de urgenta in spital

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 09:44
2269 citiri
Opt sportivi romani, internati de urgenta in spital

Opt baschetbalisti de la CSM Oradea si antrenorul acestora, Cristian Achim, au fost internati, joi seara, la sectia de Boli Infectioase a Spitalului Clinic Municipal, dupa ce ar fi mancat in Turcia peste alterat, toti avand, potrivit medicilor, simptomele unei intoxicatii alimentare.

Cei opt jucatori si antrenorul lor au inceput sa aiba dureri de stomac inca de joi dimineata, dupa ce, potrivit unor surse din cadrul clubului, au consumat peste la un restaurant din Turcia, unde echipa a obtinut in urma cu doua zile prima victorie din FIBA Eurochallenge.

"Sportivii sunt deshidratati si se afla in investigatii la sectia de Boli Infectioase. Cel mai probabil, o parte dintre ei vor ramane internati peste noapte", a declarat managerul Spitalului Municipal din Oradea, Gheorghe Carp.

Potrivit site-ului clubului, jucatorii care s-au imbolnavit sunt Willian Franklin, Daniel Dillon, Vujadin Subotici, Horea Hora, Zarko Comagici, Bogdan Tibirna, Rares Pasca si Daniel Popescu. Desi au facut si ei deplasarea in Turcia, alti trei jucatori, Andrei Ciordas, Radovan Markovici si Sean Denison, nu au in prezent probleme de sanatate.

Problemele de lot au determinat conducerea CSM Oradea sa ia in considerare varianta amanarii viitoarei partide din campionat, cu BC Mures, programata sambata.

"La aceasta ora mai sunt apti doar cei trei si Sergiu Pop, care nu a facut deplasarea. Reamintim ca jucatorul Titus Nicoara este accidentat la mana dreapta. In aceste conditii este posibil ca CSM Oradea sa solicite FR Baschet reprogramarea meciului cu BC Mures, din cadrul etapei a IX-a", se arata pe site-ul echipei.

CSM Oradea a invins marti, in deplasare, formatia turca RH Gazientep, cu scorul de 74-69 (42-30), in cea de-a treia partida din grupa B a Eurochallenge.

In primul meci din grupa B, formatia ardeleana a fost invinsa, in deplasare, de echipa ungara Atomeromu Paks, cu scorul de 78-77, iar in cel de-al doilea a pierdut, pe teren propriu, cu rusii de la Krasnye Krylia, scor 74-89.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#baschetbalisti internati urgenta spital , #baschet