Acuzatii socante in cazul bashetbalistului american ucis

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 11 Octombrie 2011, ora 08:57
9333 citiri
Acuzatii socante in cazul bashetbalistului american ucis

Cazul jucatorului american de baschet, Chauncey Hardy, omorat in weekendul trecut in urma unei altercatii intr-un club din orasul Giurgiu, este departe de final, chiar daca principalul suspect si-a recunoscut vina si a fost arestat.

Managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, acolo unde era legitimat Chauncey Hardy, Smarandita Iliescu, a lansat o serie de acuzatii socante.

Conform oficialului echipei din Giurgiu, sportivul american a fost lovit, in prima faza, cu pumul in figura si cu o sticla in cap, iar dupa ce a cazut la podea a fost calcat in picioare de mai multi tineri care se aflau in club.

"Acest copil a fost calcat in picioare. Dupa ce a primit un pumn in gura, o sticla in cap si a cazut, toti cei prezenti acolo, inclusiv si niste fete de la care a pornit acest scandal, au facut roata in jurul victimei si au dat cu picioarele. Nu avea absolut niciun traumatism pe tot corpul, doar capul i-a fost facut praf. Spre nesansa lui, nu a plesnit nici pielea, nici osul. I-a plesnit creierul", a declarat Smarandita Iliescu la Antena 3.

Managerul lui CSS Giurgiu sustine ca a aflat aceasta poveste de la alti tineri care s-au aflat in club in acea seara si care au asistat la intreaga scena.

"Informatiile pe care vi le-am spus le am de la copii, ca lucrez in invatamant, dar acesti copii minori nu pot relata faptele, ca le e teama", a completat Smarandita Iliescu.

Povestea doamnei Smarandita Iliescu este complet diferita de ipoteza procurorilor, care spun ca principalul suspect, Ionut Tanasoaia, l-a lovit pe americanul Hardy cu pumnul in barbie iar acesta din urma s-a prabusit si s-a lovit cu capul de pardoseala, lovitura care i-ar fi adus si moartea.

Baschetbalist american ucis: Motivul incredibil al crimei

Baschetbalistul american batut de interlopi la Giurgiu a murit

Sportivul american Hardy Chauncey a murit dupa ce a fost agresat, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un club din orasul Giurgiu.

Ultimele imagini cu americanul Hardy in viata

Principalul suspect in cazul uciderii baschetbalistului american Hardy Chaunecey, George Ionut Tanasoaia, a recunoscut ca l-a lovit pe sportiv si acum se afla in custodia autoritatilor, arestat preventiv pentru 29 de zile.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#acuzatii socante american ucis, #american ucis giurgiu, #baschetbalist american ucis romania, #Hardy Chauncey ucis giurgiu , #baschetbalist american ucis