Rezultatele finalei Superkombat de la Bucuresti

Duminica, 23 Decembrie 2012, ora 14:47
2072 citiri
Rezultatele finalei Superkombat de la Bucuresti

In cel mai mare eveniment de K-1 al anului, transmis in direct in 80 de tari de pe 5 continente, finala Superkombat, organizata in premiera la Bucuresti, romanii Sebastian Ciobanu si Benjamin Adegbuyi au pierdut inainte de limita in semifinalele turneului piramidal, in timp ce Andrei Stoica si Raul Catinas au facut spectacol in super-fight-urile de K-1 si si-au invins adversarii fara probleme.

Ucraineanul Pavel Zhuravlev a devenit noul campion mondial Superkombat la categoria grea si va pleca acasa cu un Mitsubishi Pajero in valoare de 50.000 de euro dupa ce a castigat turneul piramidal. In prima semifinala, Zhuravlev l-a facut KO pe Benjamin Adegbuyi dupa numai 25 de secunde, in timp ce in cea de-a doua, Sebastian Ciobanu, desi castigase prima runda cu surinamezul Ismael Londt, a fost invins in cele din urma prin KO tehnic in cea de-a doua dupa ce medicii au oprit meciul ca urmare a faptului ca romanul avea probleme la ochiul drept din cauza unei lovituri incasate.

In ultimul act al competitiei, Zhuravlev a reusit sa isi ia revansa in fata lui Londt, impunandu-se la capatul unui meci foarte echilibrat, arbitrii avand nevoie de o runda suplimentara pentru a hotari invingatorul si totodata noul campion al promotiei numarul 1 in Europa din acest an.

Daca in semifinale, romanii au fost spulberati, in super-fight-uri, lucrurile au stat exact invers. Raul Catinas a reusit sa-l invinga clar pe uriasul samoan Mighty Mo, castigand detasat toate cele 3 reprize, in timp ce Andrei Stoica l-a facut KO in prima repriza pe lituanianul Arnold Oborotov, cel care in urma cu doua luni a participat la K-1 Final 16 de la Tokyo.

Acord mondial intre Superkombat, K-1 si WAKO

Aseara, la Bucuresti, s-a consemnat un moment istoric pentru lumea K-1, dupa ce principalele organizatii au parafat un acord la nivel global, care anunta o noua era. Proprietarul promotiei japoneze K-1, Mike Kim, si presedintele federatiei mondiale de kickbox, Ennio Falsoni, impreuna cu Eduard Irimia, presedintele Superkombat, au anuntat ca vor colabora incepand cu 2013, urmand sa se sustina reciproc in promovarea acestui sport in toata lumea.

Rezultate finala Superkombat:

Super-fight-uri K-1:

Daniel Sam (Marea Britanie) l-a invins la decizie split pe Ibrahim Aarab (Maroc)

Hesdy Gerges (Egipt) l-a invins prin KO tehnic in repriza a 3-a pe Carter Williams (SUA)

Andrei Stoica (Romania) l-a invins prin KO in prima repriza pe Arnold Oborotov (Lituania)

Raul Catinas (Romania) l-a invins la decizie unanima pe Mighty Mo (Samoa)

Turneu piramidal:

Meci de rezerva - Freddy Kemayo (Franta) l-a invins la decizie majoritara pe Sergey Lascenko (Ucraina)

Semifinala 1 - Pavel Zhuravlev (Ucraina) l-a invins prin KO in prima runda pe Benjamin Adegbuyi (Romania)

Semifinala 2 - Ismael Londt (Surinam) l-a invins prin KO tehnic (meci oprit de doctori) in runda a doua pe Sebastian Ciobanu (Romania)

FINALA: Pavel Zhuravlev (Ucraina) l-a invins dupa o runda suplimentara pe Ismael Londt (Surinam)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#superkombat bucuresti, #rezultate superkombat, #rezultate lokal kombat , #box