Surpriza in box: Tyson Fury, gata sa se retraga dintr-un motiv incredibil

Joi, 04 Februarie 2016, ora 14:45
3496 citiri
Surpriza in box: Tyson Fury, gata sa se retraga dintr-un motiv incredibil
Foto: Twitter/ Tyson Fury

Controversatul pugilist britanic Tyson Fury, campionul mondial en titre la categoria grea, a anuntat ca ar putea renunta la box din cauza lipsei de motivatie.

Fury, in varsta de 27 ani, a produs o mare surpriza in luna noiembrie a anului trecut, in Germania, cand a reusit sa-l invinga la puncte pe ucraineanul Vladimir Kliciko, deposedandu-l de centurile cu diamante ale versiunilor WBA, WBO, IBF si IBO.

El ar putea agata, insa, manusile in cui chiar inaintea meciului-revansa, programat pentru lunile mai sau iunie, informeaza BBC.

"Ma straduiesc sa ma motivez. As putea pleca. As putea disparea in apusul soarelui, neinvins si cu toate centurile, si sa duc o viata normala", a declarat Fury pentru BBC Radio.

Neinvins in 25 de meciuri disputate ca profesionist, boxerul britanic a fost criticat pentru comentariile sale, considerate deranjante, la adresa femeilor, homosexualitatii si avortului, pe care le-a facut anul trecut.

Tyson Fury, reactie neasteptata dupa scandalul provocat in Anglia: Va doare ca un tigan este cel mai bun!

El a afirmat acum ca prefera, mai degraba, sa petreaca mai mult timp alaturi de familie, decat sa alerge dupa bani sau pentru a-si imbunatati palmaresul.

"Mi-am spus mereu ca nu vreau ca boxul sa devina pentru mine o problema legata de bani. Mi-am indeplinit un vis. Problema este acum cata motivatie voi avea pentru a merge mai departe. Exista viata si dupa box si nu stiu pentru moment ce voi face in continuare. Nu am decis sigur deocamdata nici daca voi lupta intr-un meci revansa", a mai spus Fury.

Surpriza secolului in box: Tyson Fury il invinge pe Wladimir Klitsckho

Qatarul si Abu Dhabi sunt evocate drept posibile locatii pentru revansa dintre Kliciko si Fury, insa britanicul a recunoscut ca nici macar nu a inceput pregatirile pentru urmatoarea sa lupta.

Tyson Fury a mai amenintat anterior ca se va retrage, dupa ce compatriotul sau David Haye a renuntat de doua ori la confruntarea pe care urmau sa o dispute, din cauza unei accidentari, in anul 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, reafirmă, într-o postare pe Facebook de joi, 18 aprilie, că este supus „unei masive campanii de manipulare şi...
#Tyson Fury retragere, #Tyson Fury motivatie, #Tyson Fury Kliciko , #box