Recorduri la bungee jumping si platforme in Romania (Video)
Sporturi / bungee jumping
Bungee jumping-ul inregistreaza tot felul de recorduri care nu rezista prea mult timp pentru ca foarte repede apare cineva care le depaseste. Cea mai inalta platforma omologata este in Turnul Macau din China, aflata la circa 240 de metri inaltime, si de aici a fost stabilit recordul mondial la bungee jumping. Saltul in gol cu o coarda ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei bungee jumping . Această zonă va concentra articolele categoriei Sporturi din Ziare.Com care au subiectul principal: bungee jumping.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - bungee jumping, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sporturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.