Inca o medalie pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj. Dezamagire in finala de "8 plus 1"

Duminica, 01 Septembrie 2019, ora 18:49
6078 citiri
Inca o medalie pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj. Dezamagire in finala de "8 plus 1"
Foto: Facebook / Federatia Romana De Canotaj

Echipajul feminin de opt rame plus carmaci al Romaniei a ocupat locul 6 in Finala A din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj de la Linz Ottensheim (Austria), duminica, in ultima cursa a competitiei.

Madalina Gabriela Casu, Roxana Parascanu, Adriana Ailincai, Maria Tivodariu, Beatrice-Madalina Parfenie, Iuliana Popa, Maria-Magdalena Rusu, Roxana-Iuliana Anghel si Daniela Druncea au fost cronometrate cu timpul de 06 min 08 sec 490/1000 si au ratat calificarea la Jocurile Olimpice, in conditiile in care doar primele cinci clasate isi asigurau prezenta la Tokyo.

Romania a incheiat Mondialele cu doua medalii de argint, cucerite la dublu vasle feminin (Nicoleta-Ancuta Bodnar si Simona Geanina Radis) si patru rame masculin (Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc, Stefan Constantin Berariu si Cosmin Pascari).

Romania a calificat sapte echipaje la JO 2020: dublu vasle feminin, categorie usoara, patru rame feminin si patru rame masculin, dublu vasle masculin, dublu vasle feminin, dublu rame feminin si dublu rame masculin.

#inca o medalie Romania Campionate Mondiale, #dezamagire finala 8 plus 1 Romania , #canotaj