Marturisire teribila a unei mari campioane: La un pas de tragedie pe lacul Snagov

Joi, 18 Iunie 2015, ora 19:33
4276 citiri
Marturisire teribila a unei mari campioane: La un pas de tragedie pe lacul Snagov
Foto: Captura DolceSport

O mare campioana a Romaniei a facut o marturisire teribila, ea povestind cum a fost la un pas de moarte in timp ce se antrena pe lacul Snagov.

Multipla campioana olimpica la canotaj a marturisit ca, in timpul unui antrenament, barca ei a fost rasturnata de cei care goneau cu barcile de viteza pe lac.

"Am fost ingrozita cand am auzit, zilele trecute, ca un om a murit inecat in lacul Snagov, din cauza ciocnirii a doua salupe. Si eu am avut parte de un eveniment neplacut, tot din cauza acestor propietari da ambarcatiuni dotate cu motoare de mare putere. Din cauza unei astfel de salupe care gonea nebuneste, m-am rasturnat! Cand ieseam pe apa, in special in a doua parte a zilei, la antrenamentele de volum si de tehnica, eu si colega mea de barca, Geta Andrunache, trebuia sa fim cu ochii in patru la salupe dar si la cei care faceau schi nautic.

Noi tragand cu spatele, daca la un anume moment pleca vreun practicant de schi nautic, riscam sa ne lovim la gat din cauza acelei franghii de legatura dintre ambarcatiune si schi. Va dati seama ce tragedie s-ar fi putut intampla! Dar, noi vorbim, noi auzim! Nimeni nu ia nici o masura", a explicat Viorica Susanu pentru Sportnews.ro.

Un incident similar a avut loc in primavara acestui an, cand barca echipajului feminin de kaiac patru al Romaniei a fost rasturnata.

"Eram la antrenament si, din cauza acestor salupe, ne-am scufundat. Nu cred ca va fi ultima data cand se intampla. Cineva ar trebui sa ia niste masuri", a precizat sportiva Roxana Borha pentru Sportnews.ro.

Canotoarele Romaniei s-au plans de multe ori ca barcile private de pe lacul Snagov le afecteaza serios antrenamentele, insa masurile au intarziat sa apara.

Patru titluri olimpice are in palmares Viorica Susanu.

Citește și:
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
Partidul AUR și-a deschis de curând magazin, astfel că simpatizanții formațiunii politice își pot cumpăra haine și accesorii cu sigla partidului. Totuși, prețurile nu sunt făcute...
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi seară, că susţine unele principii legate de pensiile speciale, astfel că pensia nu poate fi mai mare decât salariul, iar cei care se...
#Viorica Susanu canotaj, #echipa Romania canotaj, #accident canotaj lac snagov , #canotaj