De ce a lăsat-o David Popovici pe Steaua pentru a merge la Dinamo: suporterii din Ghencea au fost revoltați
Sporturi / Dinamo
Înotătorul David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta, cu record mondial de juniori. David şi-a "spulberat" adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani. Primul înotător din România care reuşeste această performanţă la masculin. În tribune au ...
Dinamo, la 73 de ani de existenta. Cum s-a infiintat clubul din Stefan cel Mare
Miercuri, 12 Mai 2021, ora 16:31 - Dinamo, la 73 de ani de existenta. Cum s-a infiintat clubul din Stefan cel Mare
Sporturi / Dinamo
CS Dinamo a organizat miercuri, un eveniment ocazionat de infiintarea a 73 de ani de la infiintarea clubului, in spatiu deschis, pe stadionul central. La eveniment au fost prezenti Anca Dragu...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Dinamo . Această zonă va concentra articolele categoriei Sporturi din Ziare.Com care au subiectul principal: Dinamo.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Dinamo, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sporturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.