A murit dupa ce a cazut cu motocicleta de la zece metri (Video)
Sporturi / freestyle
Sportivul american de freestyle motocros Jeremy Lusk a murit, marti, la spital, dupa ce sambata a cazut cu motocicleta de la zece metri inaltime in timpul competitiei X-Knights. Motociclistul, in varsta de 22 de ani, fusese operat pentru un hematom pe creier si se afla la un spital din San Jose, informeaza si.com. Jorge Ramirez, seful ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei freestyle . Această zonă va concentra articolele categoriei Sporturi din Ziare.Com care au subiectul principal: freestyle.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - freestyle, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sporturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.