Romania va organiza CE de gimnastica intr-o sala care nu exista: Ne-am angajat cu... planuri

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 20:15

   

Romania va organiza CE de gimnastica intr-o sala care nu exista: Ne-am angajat cu... planuri
Romania a primit dreptul de a organiza Campionatele Europene de gimnastica din anul 2017.

Oficialii Federatiei de la Bucuresti au precizat, in dosarul de candidatura, ca aceasta importanta competitie va fi gazduita de noua Sala Polivalenta din Bucuresti, constructie care momentan este doar in stadiul de proiect.

"Au fost emotii, desigur, dar argumentele noastre au convins, ceea ce inseamna un deosebit succes pentru noi, pentru sportul romanesc, pentru Romania in cele din urma, pentru ca avem in vedere una dintre cele mai mari manifestari sportive a unuia dintre cele mai atractive sporturi in momentul de fata. Ceea ce este de subliniat, ca un amanunt, dar extrem de important, este faptul ca ne-a fost incredintata aceasta organizare in conditiile in care noi ne-am angajat doar cu... planuri in ceea ce priveste existenta unei sali de concurs. Este o dovada a increderii de care ne bucuram, de credibilitatea cu care suntem cotati pe plan international, de faptul ca stim sa ne tinem de cuvant.

Este, de aceea imperios necesar ca, la randul lor, cei care si-au asumat realizarea Salii Polivalente din Bucuresti, sa de-a dovada de aceeasi seriozitate si implicare, pentru ca nu aducem un discutie un eveniment minor, strict al gimnasticii, ci unul cu o implicare si rezonanta internationala, fiind numele si renumele tuturor an joc", a declarat Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, pentru site-ul oficial al forului roman

Va fi pentru a doua oara in istorie cand Romania organizeaza Europenele de gimnastica, dupa editia inaugurala, din 1957.

In lupta pentru obtinerea organizarii Europenelor din 2017, Romania a invins Danemarca, tara ce dorea sa gazduiasca intrecerea in orasul Odense.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3292 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Maramu1976
rank 3
Sper sa nu fim al doilea...
....Soci!?
adrianmb
rank 5
organizarea CE de gimnastica de Romania
este, dpdv al potentialului economic, industrial, logistic, etc, o copilarie.
problemele majore vor aparea, cum este, de altfel, predictibil, la nivel de administratie: autorizatii, efectuarea platilor, atribuirea contractelor la firme "cliente", etc.
oricum, sunt bucuros ca se vor organiza in Romania.
dorelu
rank 1
de ce ?
de ce la bucuresti si nu la cluj unde exista o sala noua ultra moderna !? este si mai bine si mai indicat pentru ca cei din bucuresti nu au darul organizarii ireprosabile ! bucurestenii sunt oameni care vorbesc continuu si nu fac nimic ! cu siguranta nu se va construi nimic !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor