Gimnastii campioni s-au intors in Bucuresti si promit noi medalii

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 09:07
4068 citiri
Gimnastii campioni s-au intors in Bucuresti si promit noi medalii
Foto: Facebook/Marian Dragulescu

Echipa de gimnastica a Romaniei s-a intors, luni dimineata, in Bucuresti, dupa evolutia la Campionatul European de Gimnastica de la Cluj.

La aeroport, Catalina Ponor a afirmat ca medalia de aur de la barna reprezinta un nou inceput pentru ea.

"A fost un moment foarte emotionant pentru mine. Lupt pentru aceasta medalie de foarte mult timp si sper sa reprezinte un nou inceput pentru mine. Nu ma voi retrage, este un inceput. Bucuriile s-au dus, urmeaza Campionatul Mondial din Canada", a declarat Ponor.

Medaliat cu aur la sol si argint la sarituri, Dragulescu a afirmat ca isi face planuri pe termen lung in gimnastica

"Ma bucur foarte mult de acest rezultat. Sunt medaliile pe care le doream cel mai mult in cariera. Ma bucur nespus de mult ca am avut parte de o sustinere in Sala Polivalenta de la Cluj, am simitit publicul foarte aproape de noi. Acum sunt cu gandul la Tokio 2020, dar mai sunt multe competitii importante pana atunci. Vreau sa adun cat mai multe medalii", a spus Dragulescu.

Revenita dupa o accidentare, Larisa Iordache a castigat bronzul la barna si spera la mai mult la Mondialele din Canada.

"Ma bucur ca am avut ocazia sa ajung pana la acest Campionat European dupa doar o luna de pregatire in focuri, m-am recuperat. Sper sa fiu sanatoasa si sa particip la toate cele patru aparate la Campionatul Mondial", a conchis Iordache.

La Campionatul European de gimnastica, echipa noastra a castigat patru medalii - doua de aur, una de argint si una de bronz.

C.S.

Citește și:
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
Fostul preşedinte al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a murit, după o lungă boală, la Spitalul American din Dubai, potrivit unui comunicat al armatei pakistaneze. Într-o...