O mare campioana, despre scandalul momentului din gimnastica: Nu ma simt un copil batut al Romaniei

Marti, 07 Iunie 2016, ora 15:26
27803 citiri
O mare campioana, despre scandalul momentului din gimnastica: Nu ma simt un copil batut al Romaniei
Foto: Hepta.ro

O mare campioana a vorbit despre scandalul momentului din gimnastica romaneasca, ea contrazicand cumva dezvaluirile Mariei Olaru.

Andreea Raducan a fost rugata sa comenteze pasajele din cartea lui Olaru in care aceasta povesteste episoade violente din cantonamentul de la Deva.

Fara a nega direct, Raducan a lasat sa se inteleaga faptul ca ea nu a experimentat asemenea lucruri.

"Nu am citit cartea si nu voi putea sa comentez pana nu voi vedea ce e scris acolo. E clar ca fiecare dintre noi avem povestea noastra de viata si putem percepe lucrurile diferit. Eu sper ca ea sa-si fi gasit linistea si multumirea sufleteasca in acest moment. E foarte dificil si deloc placut ca, intr-un fel sau altul, deranjezi o disciplina sportiva de la care ai avut si beneficii.

Am vazut un articol unde era o fotografie unde apaream si eu, iar titlul era 'Copiii batuti ai Romaniei'. L-am sunat pe domnul Tolontan si l-am rugat frumos sa schimbe fotografia sau sa ma scoata pe mine de acolo pentru ca nu ma simt nici pe departe un copil batut al Romaniei. L-am invitat cu drag acasa la mama si la profesorii de la scoala pentru a se convinge ca lucrurile sunt exact asa cum le spun", a declarat Raducan, potrivit Agerpres.

Fosta gimnasta Maria Olaru a lansat recent o carte autobiografica ce a facut valuri in sportul romanesc.

In aceasta carte, Olaru a povestit cum a fost lovita si jignita de catre antrenorii sai, inclusiv de catre celebrii Octavian Bellu si Mariana Bitang.

#Andreea Raducan scandal gimnastica, #Raducan Maria Olaru gimnastica, #Maria Olaru carte gimnastica , #gimnastica