Presedintele Federatiei de Hochei sfideaza Romania

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 08:47
6777 citiri
Presedintele Federatiei de Hochei sfideaza Romania

Scandalul din hocheiul romanesc, declansat in urma cu aproximativ o luna, este departe de a se fi incheiat.

Presedintele FRHG, Tanczos Barna, s-a plans ca declaratiile i-au fost traduse si interpretate in mod eronat in Romania si a respins acuzatiile fostului sef al hocheiului, potrivit caruia jucatorii suspendati au fost convocati la nationala.

"Acum vreo doua saptamani am fost intervievat de jurnalistii germani. Articolul a aparut apoi in presa maghiara, in publicatia Erdely, si a fost preluat si tradus tendentios si in Romania. Este pacat ca se intampla asa ceva. Nu e prima oara cand imi sunt interpretate declaratiile.

Informatiile eronate prind apoi la public. Saptamana trecuta a aparut o stire conform careia cei trei juniori suspendati in decembrie de COSR au participat cu nationala Romaniei la un turneu in Slovenia si Slovacia. Echipa nici n-a calcat pe-acolo.", a declarat Barna, pentru Evenimentul Zilei.

Mai mult, presedintele federatiei care mai nou o duce din scandal in scandal sustine ca hocheistii vor interpreta in continuare imnul Tinutului Secuiesc la meciurile nationalei Romaniei.

"Acest lucru se intampla de ani buni la Ciuc. Nu e o noutate. Vom canta si de-acum incolo. Nu inteleg de ce se face atata valva.", a adaugat, senin, Tanczos Barna.

Federatia de Hochei sfideaza COSR: Maghiarii suspendati au revenit la nationala

Seful Federatiei Romane de Fotbal a facut aceleasi declaratii si in presa germana, sustinand in acelasi timp ca "romanii nu sunt capabili sa accepte imnul secuiesc".

Presedintele Federatiei de Hochei face inca o declaratie revoltatoare

24 din cei 26 de jucatori ce alcatuiesc nationala de hochei masculin a Romaniei sunt de etnie maghiara.

In conducerea Federatiei Romane de Hochei se regasesc urmatorii: Barna Tanczos (presedinte), Marius Gliga (secretar general), Attila Bencze (vicepresedinte), Elod Gergely Antal, Florin Florea, Janos Gabor, Alexandru Kalamar, Erno Lazar, Ervin Miklos, Dezideriu Varga (membri in Biroul Federal).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Tanczos Barna, #Federatia Romana Hochei, #scandal hochei Romania, #imn secuiesc hochei Romania , #hochei