Romania, invinsa in finala IRB Nations Cup
Sporturi / IRB
Nationala de rugby a Romaniei a pierdut finala IRB Nations Cup dupa ce a fost invinsa de echipa de tineret a Irlandei. Emerging Ireland s-a impus pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala cu scorul de 31-10. "Stejarii" le-au facut fata adversarilor doar o jumatate de ora, cele doua echipe mergand cap la cap. Ulterior, irlandezii au reusit ...
Romania a pierdut al doilea meci de la IRB Nations Cup
Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 21:46 - Romania a pierdut al doilea meci de la IRB Nations Cup
Sporturi / IRB
Echipa nationala de rugby a Romaniei a fost invinsa in cea de-a doua partida disputata la IRB Nations Cup, "stejarii" pierzand meciu cu South African Kings, scor 23-27. Chiar daca au inceput...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei IRB . Această zonă va concentra articolele categoriei Sporturi din Ziare.Com care au subiectul principal: IRB.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - IRB, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Sporturi , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.