Gala inedita de K1 in Romania

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 12:50
1995 citiri
Gala inedita de K1 in Romania

Municipiul Botosani va gazdui al treilea World Grand Prix al anului din circuitul Superkombat, urmand ca pe 28 septembrie, in sala Polivalenta "Elisabeta Lipa", luptatori din noua tari sa se infrunte intr-un eveniment care va fi transmis in direct in 80 de tari de pe 5 continente, inclusiv America de Nord.

Presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anuntat ca in cadrul galei este programat si un turneu piramidal la categoria grea, urmand ca invingatorul sa se califice la Final Elimination din luna noiembrie, in timp main-event va fi meciul starului Local Kombat, Ionut Atodiresei, originar din zona. "In piramida vom avea reprezentanti din SUA, Franta, Grecia si Surinam, insa in total, luptatori din noua tari se vor confrunta cele 8 meciuri programate. Dintre romani, ii vom avea pe Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, dar si pe cel mai cunoscut luptator din nordul Moldovei, Ionut 'Pitbull' Atodiresei", a afirmat Irimia, care a precizat ca programul complet al confruntarilor va fi anuntat in cursul saptamanii viitoare.

Gala de pe 28 septembrie reprezinta a treia etapa din 2013 a circuitului si totodata al 13-lea eveniment pe care promotia romaneasca il organizeaza in acest an, Botosaniul fiind intr-o lista selecta alaturi de Atena, Dortmund, Londra, Opatija, Sao Paulo, Bucuresti, Viena, Oradea si Dubai. "Ne bucuram ca am reusit sa aducem la Botosani un eveniment recunoscut la nivel mondial si care are o expunere mediatica uriasa. E o ocazie foarte buna pentru noi sa aratam ca Romania, in cazul de fata Botosaniul, este altfel decat imaginea prezentata de multe ori in strainatate", a declarat primarul Botosaniului, Ovidiu Portariuc, in cadrul unei conferinte de presa, acesta fiind completat de viceprimarul Cosmin Andrei: "Ne dorim sa promovam cultura din Moldova. Dupa cum se stie, aici au fost descoperite printre primele urme ale civilizatiei, cultura Cucuteni, vechi de aproape 8.000 de ani".

World Grand Prix Botosani va consemna si o premiera pentru Superkombat deoarece va fi transmis in direct si in Statele Unite ale Americii dupa ce ultimele gale au putut fi urmarite in reluare. De asemenea, in Romania, gala va fi in direct de Sport.ro si in reluare pe Pro TV, in timp ce Eurosport International si Eurosport Asia Pacific vor transmite in direct in 75 de tari din Europa, Africa, Asia si Australia. Promotorul Eduard Irimia a mai dezvaluit ca ring announcer a fost ales americanul Cyurs Fee, in timp ce fostul component al trupei Chippendales, Jelani Khalfani, va fi MC-ul evenimentului.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Gala Superkombat Botosani , #k1
Comentarii